NEBOJŠA BAKAREC PREŠAO IZ DSS U SNS: Vučića poznajem 23 godine, i iako je teško poverovati - ništa mu nisam tražio!
Foto: Fonet

transfer meseca

NEBOJŠA BAKAREC PREŠAO IZ DSS U SNS: Vučića poznajem 23 godine, i iako je teško poverovati - ništa mu nisam tražio!

Posle skoro tri decenije u politici, odlučio se baš za SNS jer, kako kaže, zastupa obične ljude

Objavljeno:

Nebojša Bakarec, dugogodišnji član DSS i odbornik u beogradskoj skupštini na poziv lidera SNS Aleksandra Vučića i zvanično se priključio naprednjacima.

Bakarec je za "Espreso" rekao da Vučića poznaje 23 godine, da su se sretali mnogo puta, i iako je teško poverovati ništa mu nije tražio, niti mu je Vučić išta nudio.

- U kontaktima sa sjajnim Milenkom Jovanovim, sa kojim sam prijatelj iz DSS - a sam iskazao volju da pomognem SNS - u, pre svega u gradskoj kampanji. Potom je usledio Vučićev poziv. Znam da nije lako poverovati, ali nisam mu ništa tražio, niti mi je on bilo šta nudio. Ja sam njemu poklonio "Knjigu puta i vrline", kineskog filozofa i osnivača taoizma Lao Cea i nekoliko muzičkih diskova (Bočeli, L. Koen, Džoni Keš). Evocirali smo neke uspomene i dogovorili se da im pomažem u kampanji. U SNS sam se učlanio sam na Starom gradu. To je sve - rekao je Bakarec.

A posle skoro tri decenije u politici, odlučio se baš za SNS jer, kako kaže, zastupa obične "male" ljude i zato ima podršku 50 odsto.

foto: Fonet

- Već dve i po godine na sednicama Skupštine grada, nastupam, govorim, kao da sam član SNS. To se odnosi i na tekstove koje pišem za Vidovdan u ovom periodu. Izbačen sam iz DSS, sredinom 2015., bez obrazloženja, iako sam jedan od osnivača. SNS nije stranka lažne elite, već umereno desna stranka nastala iz naroda, za narod. Zastupa obične, "male" ljude i zato ima 50% podrške. I SNS me najviše podseća na velike stranke ili partije, koje vladaju Rusijom i Kinom, na dobrobit tih ogromnih država - rekao je bivši DSS - ovac, i dodao kako se priključio vladajućoj stranci kako bi se borio protiv "nepravde i dalje satanizacije te partije.

Kaže da je SNS isto kao i svojevremeno DSS, izložena stalnoj satanizaciji, stereotipizaciji, predrasudama i primeni dvostrukih standarda.

- SNS nije savršena (ko radi taj i greši), ali pruža Srbiji stabilnost i štiti interese većine građana. Nepravedno je da takve štetočine poput DS, SDS, i reciklirani žuti pokreti u nastajanju (PSG, Narodna stranka) uzimaju sebi pravo da bilo šta prebacuju Vučiću i SNS - u - rekao je Bakarec.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.