NAPRAVIĆU BEBU I ANI BRNABIĆ I NJENOJ PARTNERKI, BESPLATNO: Da li je ovo najskandaloznija izjava Vojislava Šešelja? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

VOJVODA odlepio

NAPRAVIĆU BEBU I ANI BRNABIĆ I NJENOJ PARTNERKI, BESPLATNO: Da li je ovo najskandaloznija izjava Vojislava Šešelja? (FOTO)

- Samo ako im nije problem što znam da pravim samo mušku decu - napisao je lider radikala

Objavljeno:

Vest da premijerka Ana Brnabić i njena partnerka žele da se ostavre u ulozi rpditelja, odjeknula je kao bum u srpskoj javnosti.

Iako u Srbiji istopolni brakovi nisu dozvoljeni, mediji pišu da će premijerka i njena dugogodišnja devojka pokušati da dobiju bebu vantelesnom oplodnjom.

Na ovu vest reagovao je i Vojislav Šešelj. Naime, lider radikala napisao je na svom Fejsbuk profilu status upućen Ani Brnabić i njenoj partnerki. Šešelj je u svom maniru, ponudio premijerki i njenoj devojci da ima bebu napravio on!

- Ana Brnabić i njena partnerke žele bebu. Ja bih obema besplatno napravio po jednu bebu, ako im nije problem što znam da pravim samo mušku decu - napisao je lider radikala.

Ubrzo su usledile reakcije na Šešeljev status, a neki su prokomentarisali da bi premijerka i njena partnerka "bile lude ako bi odbile ponudu".

Šta vi mislite, da li je ovo najskandaloznija izjava lidera radikala?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.