SRELI SE ČEDA I BABIĆ NA PAKLENIM OSTRVIMA! Ovo nije vic, već HIT ANEGDOTA iz Hrvatske!
Foto: Marina Lopičić

koji susret!

SRELI SE ČEDA I BABIĆ NA PAKLENIM OSTRVIMA! Ovo nije vic, već HIT ANEGDOTA iz Hrvatske!

Jovanović se na Paklenim otocima, koja se nalaze tik uz jugozapadnu obalu Hvara, našao ovog leta, i to u društvu reditelja Andreja Nosova

Objavljeno:

Lider LDP Čedomir Jovanović opisao je u intervjuu za "Nedeljnik" kako je izgledao njegov slučajan susret sa funkcionerom SNS Zoranom Babićem u jednom od možda najluksuznijih restorana na hrvatskoj obali.

ČEDA JOVANOVIĆ: U Prištini smo 1999. pobili sve što smo mogli! Zaklali smo Fehmija Aganija, pola porodice Agima Čekua! NE MOŽE TO TAKO DOVEKA!

BORIS TADIĆ: Čeda kaže da sam GLUP? OK. Pametnije je bilo ići u zatvorske posete inspiratorima ĐINĐIĆEVOG UBISTVA!

"Paklena ostrva su jedno od najfinijih mesta u Hrvatskoj. Lepa uvala, mladi ljudi, najperverzniji meni koji možeš da zamisliš...", ovako počinje Jovanović za "Nedeljnik" opisivanje ovog zanimljivog susreta.

Jovanović se na Paklenim otocima, koja se nalaze tik uz jugozapadnu obalu Hvara, našao ovog leta, i to u društvu reditelja Andreja Nosova.

Kako je ispričao, nekadašnji poslanik Zoran Babić naišao je dok su ležali na plaži i opuštali se uz alkoholno piće.

"I pod baldahinom ležimo Andrej Nosov i ja. Tri po podne, separe, ja pijem neku votku s lajmom. I pojavljuje se ispred mene čovek sa panama šeširom, naočarima za sunce, vilberkin šorcom, peškir preko ramena i kaže: 'Pa super, jednom i mi da se sretnemo ovako'. Vidim Zorana Babića, naprednjaka. Pitam ga: 'Ne asfaltiraš?', a on: Ma nemoj da zezaš, imam i ja pravo na odmor."

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.