RAT IZMEĐU ZORANE MIHAJLOVIĆ I VULINA! Njoj nije mesto u Vladi! Ona je deo hajke!
Foto: Fonet

opa!

RAT IZMEĐU ZORANE MIHAJLOVIĆ I VULINA! Njoj nije mesto u Vladi! Ona je deo hajke!

Sukob između Vulinove partije i ministarke

Objavljeno: 15:40h

- Nedopustivo je da bilo ko vređa, kleveće, ponižava i fizički napada urednike i novinare - rekla je Mihajlovićeva za KRIK, povodom saopštenja stranke Aleksandra Vulina, kojim je urednik ovog portala, Stevan Dojčinović, okarakterisan kao "narkoman", što nije bila jedina uvreda.

Dojčinoviću, testiraj se na drogu u MEDICINSKOJ USTANOVI: Novo saopštenje VULINOVE STRANKE je najjače dosad!

Ona je dodala da nije bitno da li je u pitanju verbalni napad na novinare KRIK-a ili fizički napad na novinarke „Pink“-a i ekipu RTS-a, jer su napadi usledili samo zato što su novinari radili svoj posao.

Portal KRIK podseća da su saopštenja Pokreta socijalista u kojima je Dojčinović nazvan narkomanom i stranim plaćenikom, usledila su nakon otkrića portal KRIK o sumnjivom poreklu više od 200.000 evra kojim je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kupio stan.

foto: Beta

Ministarka se slaže da, ukoliko je potrebno, nadležni ponovo ispitaju slučaj Vulin.

- Potpuno sam saglasna sa predlogom predsednika Aleksandra Vučića da nadležne agencije ispitaju sve sto je potrebno u skladu sa zakonom.

No, ni ovog puta nije izostala reakcija Pokreta socijalista. Prenosimo je u celosti:

VULINOVA STRANKA JE GORA OD INFORMERA! Vuline, objasni odakle ti 200.000 evra, batali to uličarsko pljuvanje!

Kao i uvek kad misli da će dobiti naklonost medija i stranaca sa kojima slavi slave, potpredsednica Vlade će se pridružiti njihovoj hajci. Još jednom će Zorana Mihajlović dokazati da je spremna na sve, samo da niko ništa ne pita ni o njoj, ni o njenim stanovima, upotrebi vladinih kartica, skupocenom vešu, luksuznim odmorima na Sardiniji. Jednom će napasti patrijarha, drugi put kineske investitore, a uvek se obrušiti na Ruse i kad god može na nas i našeg predsednika.

Pokret socijalista saopštava da je "nedopustivo da je Mihajlovićeva bila jedini potpredsednik u Vladi Srbije, koji je glasao da prihvatimo rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod, i krivi za genocid u Srebrenici":

- Nedopustivo je bilo i tada i sada što je Mihajlovićeva ostala u Vladi Srbije, a misli da su Srbi genocidan narod. Ako je neko i sumnjao odakle i zašto dolaze laži i napadi na Aleksandra Vulina, sad više nema sumnje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.