VUČIĆ JE ČETNIK, ŠTA JE TU UVREDA? Krle rekao nešto što se nimalo neće dopasti predsedniku!
Foto: Dado Đilas

bot se malo zbunio

VUČIĆ JE ČETNIK, ŠTA JE TU UVREDA? Krle rekao nešto što se nimalo neće dopasti predsedniku!

Šta se to dešava s Nebojšom Krstićem u poslednje vreme?

Objavljeno: 18:32h

Hjustone, pardon, centralo SNS, imamo problem!

Jedna od udarnih pesnica režima, kralj SNS botova Nebojša Krstić, u narodu znan i kao Krle (može i Krlo), preti da se odmetne i opet promeni stranu?!

Jer, kako drugačije objasniti ovaj luping na društvenoj mreži Tviter:

Da pojasnimo. Izvesni hrvatski poslanik Miro Bulj, komentarisao je izjavu Aleksandra Vučića o novom hrvatskom zakonu, za koji predsednik Srbije tvrdi da će biti kao otvaranje Pandorine kutije.

PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara! - Vaša je dužnost zaustaviti izjave vašeg koalicionog partnera Milorada Pupovca, koji generala Bobetka upoređuje s ratnim zločincima poput Ratka Mladića i ostalih. Ne sme da se dozvoli da nam čovek spolja koji je predsednik Republike Srpske, četnik Vučić, upućuje poruke o hrvatskim braniteljima - rekla je osoba prozaičnog prezimena.

GLUP KAO KRLE: Pokušao je da ispadne pametan, a doživeo je najveći blam u životu, VI ĆETE DOŽIVETI TRANSFER BLAMA! (FOTO)

Zbunjujuće, ali reakcije nije bilo iz SNS. Četnici nekako ne idu s proevropskim opredeljenjem Vlade Srbije i kabineta predsednika na Andrićevom vencu.

Krstić tvitnuo: "KO KAŽE DA ZA TEODORU TREBA 300.000 EVRA?", pa obrisao post! Šapić mu BRUTALNO ODGOVORIO: Bruko i sramoto Srbije!

Nisu likovali ni dojučerašnji Vučićevi politički saborci iz SRS, kao ni Vojislav Šešelj.

Ali, oglasio se Krle. Ili Krlo. I, samo on zna zašto, poručio da nazivati Vučića jesenji gospodnje 2017. godine "četnikom" nije uvreda.

KRLE, OMILJENI ČOVEK SVAKE VLASTI: Za tri godine njegova agencija ostvarila prihode od 546.390.000 dinara!

Logično, sačekala ga je baražna paljba "tviteraša":

Kukavni Krle, opet je zabagovao, kao onomad kad je predlagao da Srbi uđu u Vladu ratnog zločinca Ramuša Haradinaja ili kad se odmetnuo od glavne struje u SNS i usudio se da kritikuje Aleksandra "tetka iz Kanade" Vulina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.