DOK SE NE DROGIRAJU, DOBRO JE! Šeki ne prestaje da briljira od kad su mu sina uhapsili zbog nošenja oružja!
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

doktor!

DOK SE NE DROGIRAJU, DOBRO JE! Šeki ne prestaje da briljira od kad su mu sina uhapsili zbog nošenja oružja!

Lider SRS, koji je 90-ih vitlao pištoljem, kaže da se nijedan od četvorice sinova ne bavi kriminalom, te da je zadovoljan

Objavljeno:

Lider SRS Vojislav Šešelj kaže da je zadovoljan svojom četvoricom sinova i nakon što je najstariji među njima Nikola (33) priveden u petak u jednom beogradskom kafiću zbog nošenja oružja, a potom ubrzo pušten iz policije.

Šešelj je, upitan da li iver ne pada daleko od klade, pošto je i on sam 90-ih vitlao pištoljem, u prvi mah šaljivo odgovorio „šta ću, voli dete da se igra“, a onda je pohvalio svoje naslednike.

- Imam četiri sina i svi su punoletni. Jedan je završio fakultet, drugi je pri kraju, dvojica studiraju. Nijedan nije ni u jednoj vrsti kriminala. Nijedan se nije drogirao. Moram biti zadovoljan svojim sinovima. I to je više nego dovoljno.

- Postoje časno i nečasno krivično delo. Ako se pobije u kafani, to nije nečasno, da me bude sramota, iako sam im savetovao da izbegavaju takva mesta. Niko nije silovao, niko nije ukrao. Kad poredim, imam razloga da budem zadovoljan svojim sinovima - kazao je Šešelj.

Šef radikala je, podsetimo, 9. jula 1992. na ulazu u Skupštinu Srbije pištoljem podignutim u vazduh pretio demonstrantima iz Studentskog protesta, koji su ga prethodno gađali sapunom, uz povike „operi te krvave ruke“.

foto: Dado Đilas

Lider SRS „igrao“ se, tih 90-ih, oružjem i u zabavnoj emisiji kod Milovana Ilića Minimaksa, kad je gotovo čitavo gostovanje proveo pričajući neukusne viceve o Hrvatima, a voditelju je pokazao i pištolj.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.