UDAR NA "DOSTA JE BILO"! Razbijena stakla na prostorijama stranke, a oni poručuju: Nije prvi put, ali neće nas uplašiti! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Saša Radulović

nečuveni vandalizam

UDAR NA "DOSTA JE BILO"! Razbijena stakla na prostorijama stranke, a oni poručuju: Nije prvi put, ali neće nas uplašiti! (FOTO)(VIDEO)

Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da su nepoznate osobe razbile staklo na prostorijama te organizacije u beogradskoj opštini Palilula i taj događaj ocenio kao pritisak na svoje članove

Objavljeno: 16:09h

Kako se navodi, napad se dogodio u noći između subote i nedelje, u Ulici dr Dragoslava Popovića, a iz prostorija ništa nije ukradeno, osim što su počinioci isprevrtali nameštaj, pocepali nekoliko kutija i otvorili ormare.

"Ovo nije prvi put da se naše prostorije razbijaju. Zato ovaj vandalizam "nepoznatih počinilaca" treba tumačiti kao očigledan pritisak na članove "Dosta je bilo" i građane koji nam izdaju lokale u Beogradu, ali i celoj Srbiji. Ovo je i kukavička reakcija na naš svakodnevni rad i kvalitetne inicijative u republičkoj i lokalnim skupštinama, na brojne aktivnosti naših članova u celoj Srbiji koje građani prepoznaju i cene, jer se mi ozbiljno bavimo politikom", navodi se u saopštenju.

Ta organizacija je dodala da se njeni članovi neće uplašiti niti pokolebati već da će nastaviti kampanju za predstojeće beogradske izbore.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.