SAŠA JANKOVIĆ UPUCAN? Da li je ova vest priprema javnosti za ono što može da usledi?
Foto: Marina Lopičić

au!

SAŠA JANKOVIĆ UPUCAN? Da li je ova vest priprema javnosti za ono što može da usledi?

Pokret slobodnih građana oglasio se ovim povodom

Objavljeno:

Povodom informacija objavljenih na društvenim mrežama koje su uznemirile veliki deo javnosti, kako je na Sašu Jankovića, predsednika Pokreta Slobodnih građana pucano ili da je čak i ubijen Pokret slobodnih građana izdao je saopštenje.

U Pokret slobodnih građana naglašavaju da je njihov lider "živ i zdrav". - Sama činjenica da je ogroman broj ljudi poverovao u ovakvu užasnu vest najbolje svedoči u kakvom gradu i državi živimo – kaže Srđan Škoro, član predsedništva PSG i dodaje da je tome svakako doprinela i "bestijalna svakodnevna kampanja koja se preko plaćenih sluga odanih aktuelnoj vlasti vodi protiv Saše Jankovića i Pokreta slobodnih građana".

foto: Beta/Miloš Miškov

- Želimo da verujemo da proturanje ovako opasnih i uznemirujućih lažnih vesti ne predstavlja pripremu javnosti za ono što bi moglo da usledi", rekao je Škoro.

- Nadamo se da pokazna vežba policije i blokada čitavog Beograda nema za cilj uvodjenje budućeg policijskog časa, niti obračuna sa opozicijom i gradjanima koji misle svojom glavom - rekao je Škoro i dodao da to nije isključeno jer o ;bezbednosti gradjana brinu direktor BIA Bratislav Gašić, ministri odbrane i unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i Nebojša Stefanović, a njima "nezakonito koordinira" predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.