A GDE JE PEČAT? Vuline, POKAŽI PASOŠ i dokaži da si bio 23 puta kod tetke u KANADI!
Foto: Dragana Udovičić, Reuters, Profimedia

sporna nekretnina

A GDE JE PEČAT? Vuline, POKAŽI PASOŠ i dokaži da si bio 23 puta kod tetke u KANADI!

Ministar danima šokira javnost svojim nelogičnim izjavama

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je poslednjih dana u žiži javnosti zbog sporne kupovine luksuznog stana od 107 kvadrata na Zvezdari, koji je platio skoro četvrt miliona evra, iz dana u dan daje sve nelogičnija objašnjenja o poreklu novca kojim je kupio spornu nekretninu.

Vulin ima stan od ČETVRT MILIONA EVRA, a nije roditeljima uveo kanalizaciju!

VULIN DAO 40.000 EVRA NA AVIONSKE KARTE DO KANADE?! Da li vi verujete da je ministar 23 PUTA posetio tetku? (ANKETA)

RASPRAVA O TETKI IZ KANADE U SKUPŠTINI: Poslanici traže smenu Aleksandra Vulina zbog afere sa luksuznim stanom!

VULIN TVRDI DA JE 23 PUTA UNEO PO 9.000 EVRA U SRBIJU!!! Da li možete da verujete da ministar OVAKO pravda pare od TETKE IZ KANADE?!?

SREĆAN BUDI ZNAJ DA IMAŠ U KANADI TETKU! Srbin napisao pesmicu o Vulinu koju MORATE DA PROČITATE!

Poslednja izjava koja je maltene šokirala javnost glasi da je "unosio po 9.000 evra" u Srbiju, što bi značilo da je u Kanadu išao 23 puta i 23 puta opet ušao u Srbiju.

Samim tim, ministar Vulin mora u svom pasošu da ima po 23 pečata ulazaka i izlazaka koji bi potvrdili istinitost njegove priče.

Pozivamo ministra Vulina, s obzirom na to da ga plaćaju građani Srbije, da javno pokaže svoj pasoš iz perioda kad je putovao u Kanadu.

Ukoliko je istina to što priča, u pasošu mora biti dokumentovan svaki izlazak i ulazak u zemlju. To znači da Vulin u pasošu za 23 odlaska u Kanadu mora imati 92 pečata.

foto: Dragan Kadić

Inače, ministrova izjava da je "unosio po 9.000 evra" nastala je posle pritiska medija da ministar Vulin mora da da logično objašnjenje i da opravda poreklo novca kojim je kupljena luksuzna nekretnina na Zvezdari, ali i posle pitanja kako je uspeo da unese 205.000 evra u Srbiju iz Kanade, s obzirom da to nigde nije zabeleženo, a po zakonu svaki iznos viši od 10.000 evra mora da se prijavi carini i objasni poreklo.

foto: Stefan Jokić

Za ovu akciju Vulinu bi trebalo 40.848 evra, i to samo za povratnu kartu. Da ne računamo ostale troškove jer teško da je Vulin samo otišao u Kanadu na par sati da uzme novac i da se vrati sledećim letom, budući da je to let od 10 sati, samo u jednom pravcu, i da ne računamo vremensku razliku od nekih 7 sati. Morao je makar da ostane par dana, jer morate priznati, ovo bi bila veoma iscrpljujuća akcija.

Ministre, pokažite pasoš!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.