OGROMNA BRUKA! Šešelj teško izvređao mrtvog oca Sande Rašković Ivić!
Foto: Filip Plavčić / Fonet

teške reči

OGROMNA BRUKA! Šešelj teško izvređao mrtvog oca Sande Rašković Ivić!

Sanda Rašković Ivić šokirana gostovanjem kolege u "Zadruzi", gde je komunicirao s drvetom

Objavljeno:

Lider SRS i najmlađi doktor nauka u bivšoj Jugoslaviji Vojislav Šešelj u našoj zemlji kod dela naroda izaziva, bez polemike, izvesnu dozu divljenja. Za druge, koji nisu blagonakloni prema njegovoj retorici i politici, epiteti za njega nisu baš bezazleni.

Ipak, ogroman deo javnosti osuđuje njegova pojavljivanja u rijaliti programima. Tako je on posle povratka iz Haga bio gost rijalitija "Farma", a nedavno i novog projekta iste televizije.

Kako prenosi prestonička štampa, Šešelj je u rijalitiju "Zadruga" dodatno šokirao javnost kada je pričao sa "drvetom".

- Dobro veče, balvane. Kad bih bio mudar, onda bismo mi bili dva balvana mudrosti ovde. Kad završite sa „Zadrugom“, da uselim sedište SRS. Neće Željko da plati milion i po u gotovom, pa onda možemo takvu pogodbu da napravimo, baš bi ovde odgovaralo sedište - rekao je Šešelj drvetu mudrosti.

Narodna poslanica Sanda Rašković Ivić zgranuta je Šešeljevim ulaskom u rijaliti. Ona je u izjavi za Kurir kazala da je on "najobičniji klovn".

foto: Beta

- Ispada da je lakše izboriti se s rakom nego s ludom glavom. Jedan čovek koji na svojim leđima ima sve ono što ima, tolike robije, bolesti, sada da ulazi u rijaliti, stvarno sam time zgranuta. On je time i svoj SRS potpuno obesmislio i obezvredio jer nijedna stranka ne može biti ozbiljna ako za šefa ima jednog najobičnijeg klovna - kazala je Rašković Ivić.

Ni lider radikala nije ostao dužan, pa je narodnoj poslanici odgovorio u svom maniru, vređajući joj i mrtvog oca.

- Sandin otac Jovan Rašković bio je prvi srpski političar u rijaliti šou, i to u Tuđmanovom kabinetu. Šta je sve srao, a nije znao da se snima - napisao je Šešelj na svom Tviter nalogu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.