OGLASIO SE I ŽELJKO MITROVIĆ POSLE JUČERAŠNJEG INCIDENTA: Evo zašto sam juče dirigovao Dverima (VIDEO)
Foto: Printscreen

hmmm?

OGLASIO SE I ŽELJKO MITROVIĆ POSLE JUČERAŠNJEG INCIDENTA: Evo zašto sam juče dirigovao Dverima (VIDEO)

Da li ćete se složiti sa njim?

Objavljeno: 19:24h

Prvi čovek Pinka, Željko Mitrović, oglasio se povodom jučerašnjih incidenata tokom kojih su povređene dve novinarke njegove televizije.

On je tokom jučerašnjeg protesta Dveri izveo neobičan muzičko scenski performans.

Vlasnik Pinka objasnio je zbog čega se oprobao u ulozi dirigenta dok je demonstrantima puštao sa razglasa ozbiljnu muziku.

- Juče, na Pinkov 23. rođendan, lično sam po jakom suncu skoro puna dva sata dirigovao moju omiljenu operu svim okupljenima ispred Pinka!

- Računajuci da budemo dobri domaćini, svim demonstrantima sam ponudio muzičku alternativu misleći da oni ne vole rijaliti. Ispostavilo se da operu vole još manje, pa na operu, hranu i vodu koje im ponudiše naše devojke u narodim nošnjama, oni odgovoriše brutalnim prebijanjem naših novinarki i to u trenutku kad se opera završila i kad sam ja ušao u zgradu, krajnje kukavički i podmuklo.

REAKCIJA DVERI NA INCIDENT ISPRED PINKA: Nije tačno da se desio incident sa novinarkama!

- To se desilo u trenutku kada se skoro kompletno naše obezbeđenje posle mog govora povuklo u zgradu - izjavio je Mitrović.

Podsetimo, juče su ispred zgrade Pinka protestovale pristalice Dveri, predvođene liderom pokreta Boškom Obradovićem i predsednikom Opštine Čajetina Milanom Stamatovićem. Tom prilikom "dveraši" su primeni brutalnu silu, i to protiv dve žene, novinarke - Gordane Uzelac i Mare Dragović.

Pristalice Dveri su Uzelčevu udarili u glavu, posle čega je ona pala na beton i ozbiljno se povredila, pa je morala da interveniše i lekarska ekipa. Nedugo zatim oni su s leđa napali Dragovećevu i udarili je u potiljak. Obezbeđenje Pinka je moralo da reaguje i unese novinarku u zgradu.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.