SKANDAL NA PINKU: Glavni urednik Politike izjavio da su NOVINARI IZ NUNS I UNS OLOŠ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

jezivo

SKANDAL NA PINKU: Glavni urednik Politike izjavio da su NOVINARI IZ NUNS I UNS OLOŠ! (VIDEO)

Glavni urednik Politike pokazao je da se u najstarijem dnevnom listu u Srbiji dešavaju tektonski poremećaji

Objavljeno: 12:06h

Glavni urednik lista Politika Žarko Rakić napravio je pravi skandal na gostovanju na TV Pink, kad je rekao za svoje kolege novinare da su - ološ.

Rakić je bio jedan od gostiju u emisiji koja se bavila jučerašnjim incidentom za vreme skupa Dveri ispred zgrade TV Pink.

U jednom trenutku je od njega zatraženo da prokomentariše stanje na našoj medijskoj sceni.

On je izjavio sledeće:

- U kriznoj situaciji naša esnafska udruženja se ponašaju kao najgori politikanti. Oni manipulišu i njih dve-tri rečenice zadovolje i kao osuđuju oni nasilje, ali sad ćemo mi vama, političkoj eliti da da održimo predavanje šta mi to u stvari radimo, mislimo i kako bi to trebalo da se ponašaju vlast i političke stranke. A vi pustite nas, da se mi sad između sebe odredimo ko su dobri novinari, a ko su loši novinari. I sad imamo to što imamo, i sad vi meni da kažete da li su vaše koleginice loši novinari ili dobri, ili su ovi u udruženju novinara jednog i drugog loši ili dobri. Mogu da odgovorim, oni su loši, da ne kažem ološ. Ološ koja je prigrabila vlast koja između sebe deli te funkcije i nama drži predavanja o slobodi medija - rekao je Rakić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.