Saša Janković o svom pokretu: Od 93 osnivača otišlo ih je troje
Foto: Marina Lopičić

ima li rasIPANJA?

Saša Janković o svom pokretu: Od 93 osnivača otišlo ih je troje

Oglasio se...

Objavljeno:

- Pokret Slobodnih građana napustilo je od 93 osnivača - njih troje: Dušan Teodorović i sa njim istovremeno njegova supruga Ljiljana Mijatović, i pre nekoliko dana Zoran Ivošević - potvrdio je Saša Janković.

- U međuvremenu, status osnivača dobilo je troje novih ljudi. Dakle, teza o "sve više istaknutih članova koji napušta pokret" je u najmanju ruku čudna. Ogromna medijska pažnja koju su odlasci Teodorovića i Ivoševića dobili, te laži poput one koja je podmetnuta o navodnom sadržaju pisma Ivoševića ili o distanciranju Dude Ivkovića jasno govore o značaju Pokreta i strahu vlasti od njega, kaže za Danas Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana, povodom medijskih spekulacija o tome da sve više osnivača napušta PSG.

- Nama je u Pokretu žao zbog sva tri odlaska, ali mi smo slobodni ljudi u zemlji u kojoj je jednoumlje državna ideologija. Nikada se međusobno nećemo u svemu slagati ali nikada nećemo biti ni neprijatelji. Konačno, i Ivošević je rekao da će nastaviti da podržava Pokret, a naš lični odnos nije ni dolazio pod znak pitanja, ističe Janković u pisanoj izjavi za Danas.

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.