BAHATI LABAN: Gradonačelnik koji je pretio profesoru KUPUJE OSAM LUKS LIMUZINA!
Foto: Youtube printscreen, Nebojša Mandić

dokle?

BAHATI LABAN: Gradonačelnik koji je pretio profesoru KUPUJE OSAM LUKS LIMUZINA!

Javnom nabavkom je obuhvaćeno osam putničkih automobila, a kako je navedeno u dokumentaciji, biće otplaćeni na lizing

Objavljeno:

Posle skandala s pretnjama gepekovanjem i čupanjem grkljana stranačkom kolegi, gradonačelnik Subotice iz redova SNS Bogdan Laban rešio je da se „smiri“ šopingom - nabavlja osam automobila, od kojih su četiri luksuzne limuzine! Naravno, preko grbače osiromašenog naroda.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Grad je 28. avgusta 2017. raspisao javnu nabavku za kupovinu osam putničkih automobila za potrebe gradske uprave. U vreme kad država promoviše štednju na svim nivoima, kad penzioneri i zaposleni u javnom sektoru još uvek primaju umanjene penzije i plate za, kako je rekla vlast, opšte dobro, Laban rasipa novac iz gradskog budžeta na luksuzne limuzine.

Javnom nabavkom je obuhvaćeno osam putničkih automobila, a kako je navedeno u dokumentaciji, biće otplaćeni na lizing. Grad kupuje dve limuzine više srednje klase, dve limuzine srednje klase i četiri automobila niže klase.

Nigde nije navedeno kolika je procenjena vrednost nabavke, pa će tako javnost videti kojim se limuzinama počastio Laban tek kad stignu pred gradsku kuću.

foto: Printscreen

Čemu sad luksuziranje novim automobilima, te koliko će to koštati građane Subotice ne da nismo uspeli da saznamo nego pitanja nismo uspeli ni da „isporučimo“ gradonačelniku, jer, kako su rekli u njegovom kabinetu i pres-službi Grada, imaju problema sa serverom.

Bogdan Laban je postao poznat široj javnosti, nažalost, ne po zalaganju u svom gradu, već po primitivnim pretnjama i psovkama koje je na jednom sastanku izrekao profesoru Vladimiru Polovini. Laban mu je tada, između ostalog, rekao da će mu iščupati grkljan.

Kopi-pejst

I TRSTENIK NARUČIO „MAŠINU“

Opštinska uprava Trstenika kupila je automobil, po sistemu staru za novo, čija je ugovorena vrednost čak 36.683 evra, sa PDV. Ugovor je zaključen 17. avgusta 2017. sa firmom „Auto Čačak“.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.