Rašković Ivić: Hoće li Vulin u inspekciji rada praviti smotru?
Foto: Fonet

šta reći?

Rašković Ivić: Hoće li Vulin u inspekciji rada praviti smotru?

Rašković Ivić se pita zašto Đorđević kao "sveži" ministar rada ne reaguje

Objavljeno:

Šef čačanske inspekcije rada Vladimir Radosavčević dospeo je u žižu javnosti pošto je na zid svoje kancelarije okačio sliku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra odbrane Aleksandra Vulina, preneo je danas portal Komentar-press.

Prema pisanju portala, Radosavčević ima dve godine staža u državnom organu, a za šefovsko mesto je potrebno pet. Na rukovodeću poziciju je došao kao kadar Pokreta socijalista u vreme dok je ministar rada bio Aleksandar Vulin.

Šefica poslaničke grupe “Za spas Srbije – Nova Srbija” Sanda Rašković Ivić je na pitanje da li postavljenjem Vulinove i Vučićeve slike Radosavčević iskazuje zahvalnost za poziciju koja mu ne pripada ili je u pitanju poltronstvom, rekla da je aktuelni režim kič rećim koji je od stare države Srbije napravio banana republiku.

- Evo pitam Vulina hoće li u inspekciji rada praviti smotru? I Đorđević kao "sveži" ministar rada zašto ne reaguje na uvlakačku farsu bez ukusa i mere - upitala je Sanda Rašković Ivić.

Potpredsednik Demokratske stranke i nekadašnji gradonačelnik Užica Jovan Marković rekao je da je to samo još jedan od slučajeva u tužnom nizu poltronstva koje je metastaziralo širom Srbije.

- Apsolutno su ukinuti svi kriterijumi, jedino je ostalo podaništvo i gola lojalnost vodji. Bez promena, Srbija nema budućnost - rekao je Marković.

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je da Radosavčeviću nije stalo ni do Vučića, ni do Vulina već do svoje fotelji i da kao odbornik u Skupštini grada Čačka nikada nije branio Vučića i Vulina kada su ih napadali odbornici Dveri.

- Postavljanje Vučićevog i Vulinovog portreta na zid nije samo poltronski čin šefa čačanske inspekcije rada, već i pokušaj da se stvori slika da šef inspekcije ima jaku zaledjinu. To funkcioneri masovno rade po Srbiji. Zbog toga Srbija i jeste u ve de stanju, jer Vučić savršeno dobro zna kakvi su ljudi - rekao je Jugović.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.