HVALA BOGU DA SU LEPE, A RADE I TO KVALITETNO! Odalović šokirao kada su ga pitali o zapošljavanju STARLETA!
Foto: dragan kadić

opa bato

HVALA BOGU DA SU LEPE, A RADE I TO KVALITETNO! Odalović šokirao kada su ga pitali o zapošljavanju STARLETA!

Upitan da li „državne starlete” i dalje rade u tom ministarstvu, on kaže da rade, i to kvalitetno

Objavljeno:

Državne starlete” iz MSP-a i sa Diplomatske akademije već duže vreme su tema pojedinih medija, a Veljko Odalović, generalni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, kaže da je fizički izgled važan, ali da nije kriterijum pri zapošljavanju.

„Nema zapošljavanja mimo zakonski dozvoljenog kriterijuma. Ne kažem ja da li je to preko veze ili mimo veze”, rekao je Odalović za N1.

Upitan da li „državne starlete” i dalje rade u tom ministarstvu, on kaže da rade, i to kvalitetno.

„Možete da ih zovete kako hoćete, mi smo zatekli jedan broj onih koji nisu radili i oni više ne rade u Ministarstvu. A da li su lepe, hvala bogu da su lepe, i to ne sme da bude mana. Zašto bi bila ako je lepa starleta? Drugi kvaliteti njih opredeljuju, kvaliteti u poslu, razni testovi pred raznim našim komisijama”, objašnjava Odalović.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Odalović je na pitanje o Mili Opalić, bliskoj SPS-u, a koja je posle pet dana u MSP-u dobila premeštaj u konzularno odeljenje Ambasade Srbije u Stokholmu, odgovorio da je ona preuzeta iz javnog preduzeća „Jugoimport SDPR“. Upitan šta je tačno radila u toj državnoj firmi i da li je tačno da je tamo bila sekretarica, generalni sekretar MSP-a kaže da te odgovore treba potražiti u „Jugoimportu“.

„Ona je sada neko ko nosi posao u našem konzulatu. Ona ima radno iskustvo, radila je na poslovima i radnim zadacima vrlo kvalifikovano tamo gde je bila. Ispunila je sve uslove, prošla je sve testove pred našom komisijom i mogu da vam kažem da je vrlo uspešna. Radi vrlo odgovorno i kvalifikovano”, kaže Odalović.

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.