MUŽ POZNATE SRPSKE PEVAČICE ŠAMARAO NAPREDNJAKA? Vladimir Polovina optužio Spasoja Vujovića!
Foto: Facebook, Damir Dervišagić, Printscreen

skandal

MUŽ POZNATE SRPSKE PEVAČICE ŠAMARAO NAPREDNJAKA? Vladimir Polovina optužio Spasoja Vujovića!

Čuje se prvo "šta glumiš ti, a, šta glumiš ti", a zatim se čuje zvuk šamaranja, jednom, pa drugi put, te onda izgovara: "majmunčino jedna, glumiš mangupa"

Objavljeno: 01.09.2017. 15:28h
  • 15

Spasoje Vujović, čovek kojeg je profesor Građevinskog fakulteta u Beogradu i pripadnik SNS Vladimir Polovina optužio da ga je tukao pošto mu je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban pretio da će mu iščupati grkljan i pojesti ga, je muž pevačice Darie Stanojević

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Prethodnih dana javnost je potresao audio snimak koji je objavio Espreso, a u kojem se čuje kako profesora Polovinu gradonačelnik Subotice Bogdan Laban maltretira, psuje, vređa.

A onda se na snimku čuju i udarci, odnosno šamari koje je dobio Polovina, i to, kako tvrdi, od Spasoja Vujovića, predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901" i bliskog saradnika "čupača grkljana" Bogdana Labana. 

Nakon mučnog verbalnog maltretiranja, psovanja i vređanja kakvo ne priliči ni ljudima na ulici a ne nekome ko je gradonačelnik, na snimku se čuje kako Spasoje Vujović, kako kaže Polovina, prilazi njemu, govori "Šta glumiš ti, a, šta glumiš ti", a zatim se čuje zvuk šamaranja, jednom, pa drugi put, te onda izgovara: "Majmunčino jedna, glumiš mangupa". 

Posle neprijatne pauze koja je zatim zavladala, nastavlja se maltretiranje, vređanje i psovanje Labana. 

Poslušajte snimak maltretiranja profesora Polovine:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media