SILEDŽIJA LABAN POBEGAO OD NOVINARA: Posle saslušavanja IZLETEO NA DRUGI IZLAZ!
Foto: Print Screen Youtube

izašao na zadnji izlaz

SILEDŽIJA LABAN POBEGAO OD NOVINARA: Posle saslušavanja IZLETEO NA DRUGI IZLAZ!

Nakon saslušanja, Vladimir Polovina poslao je saopštenje u kome je naveo da ga je Laban vređao i da mu je pretio, ali da ga je pretukao Spasoje Vujović

Objavljeno: 31.08.2017. 20:39h

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici danas su saslušani gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, direktor javnog preduzeća za upravljanje putevima Predrag Radivojević i Spasoje Vujović, u istražnom postupku protiv Vladimira Polovine, a zbog ugrožavanja sigurnosti gradonačelnika.

Polovina je Labanov partijski kolega (SNS), a gradonačelnik mu je uputio brojne pretnje i uvrede, o čemu postoji i audio snimak, nakon čega ga je i tužio i to za krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do godinu dana.

Oni nakon saslušanja koje je trajalo oko pet časova nisu davali izjave za novinare. Laban je iz tužilaštva izašao na zadnji izlaz kako bi izbegao novinare koji su ga čekali za izjavu.

Na saslušanju je bilo reči i audio snimku, vrlo kratko i šturo, a tužilaštvo treba da odluči da li će se snimak izvoditi kao dokaz.

Nakon saslušanja, Vladimir Polovina poslao je saopštenje u kome je naveo da ga je Laban vređao i da mu je pretio, ali da ga je pretukao Spasoje Vujović, i da su mu nanete lakše telesne povrede. On nije želeo da komentariše sudski postupak, jer je u toku.

(Espreso.rs/Agencije/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media