BOJKOT GRADONAČELNIKA KOJI BI DA ČUPA GRKLJANE: Pokret za građansku Suboticu izneo odlučan stav
Foto: Printscreen

nego šta!

BOJKOT GRADONAČELNIKA KOJI BI DA ČUPA GRKLJANE: Pokret za građansku Suboticu izneo odlučan stav

- Smatramo da je aktuelni gradonačelnik u potpunosti izgubio kredibilitet da ikog predstavlja u ovome gradu - saopštili su 

Objavljeno: 31.08.2017. 13:46h

Odbornička grupa "Pokret za Građansku Suboticu" neće prisustvovati svečanoj sednici Skupštine grada koja je sazvana za 1. septembar 2017. godine. Odbornici odborničke grupe "Pokreta za građansku Suboticu" neće prisustvovati niti jednoj svečanosti povodom dana grada Subotice, na kojoj je predviđeno učešće ili pojavljivanje aktuelnog gradonačelnika grada Subotice Bogdana Labana.

- Smatramo da je aktuelni gradonačelnik u potpunosti izgubio kredibilitet da ikog predstavlja u ovome gradu. Svojim ponašanjem, koje se ogleda u korišćenju najvulgarnijih izraza, pretnjama smrću upućenim jednom našem sugrađaninu, kao i fizičkom maltretiranju iste osobe putem batinaša, dr Laban Bogdan je pokazao da je nedostojan bilo kakve javne funkcije, pa time i funkcije gradonačelnika grada Subotice. Upućujemo jasnu poruku da ne želimo da imamo išta zajedničko sa osobama koje grubo zloupotrebljavaju vršenje vlasti. Naša lokalna samouprava evidentno nazaduje, dok patokratija, nepotizam, korupcija i kriminal dostižu nikad viđene razmere. U takvim okolnostima ne vidimo osnova da bilo šta slavimo, naročito u prisustvu potpuno diskreditovane osobe u liku aktuelnog gradonačelnika - saopštio je ovaj pokret.

Odbornička grupa "Pokreta za građansku Suboticu" će i nadalje učestvovati u radu sednica Skupštine grada Subotice koje su radnog karaktera.

(Espreso.rs / Grad Subotica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media