MRKONJIĆ O ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ona je profesionalna neznalica i POLITIČKI DILETANT!
Foto: Zorana Jevtić, Fonet

PALE TEŠKE REČI

MRKONJIĆ O ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ona je profesionalna neznalica i POLITIČKI DILETANT!

Mrkonjić se čudi kako se ministarki toleriše tolika količina neznanja

Objavljeno:

- Ma koliko ja bio slab prema ženama, ovo sa ministarkom u poslu za koji je profesionalna neznalica i, koliko vidim, politički diletant, zbog čega trpimo ogromnu štetu, ne mogu da prećutim - rekao je za "Blic" bivši ministar Milutin Mrkonjić, reagujući na intervju ministarke Zorane Mihajlović.

Mihajlovićeva je potkačila Milutina Mrkonjića i Velimira Ilića, rekavši da ona nije kao oni, da u velikim infrastrukturnim projektima "više nema kraduckanja" i da se "putevi ne grade da bi povezivali dve njive".

- Lakše mi je utoliko što se Zorana Mihajlović, opčinjena značajem funkcije, ne ponaša kao dama. Deli stručne lekcija svima i svakome. Unosi haos po gradilištima značajnih projekata, izbacuje izvođače bez ikakve potrebe, potcenjuje ljude, preti bez razloga... Spaja preduzeća "Koridori Srbije" i "Putevi Srbije" usred velikog posla, što je suludo, i na kraju se bavi formiranjem nove građevinske firme, državne, opet bez potrebe jer imamo mnogo naših preduzeća koja su već stala na noge - navodi Mrkonjić, i dodaje:

- Ne znam šta znači kraduckati. Ministarka očigledno pominje neke termine iz svog opusa, ja to ne razumem.

Funkcioner SPS se "čudi kako se ministarki toleriše tolika količina neznanja u realizaciji značajnih projekata". Osvrnuo se i na građenje koridora 10 i 11.

- Svi bitni poslovi u pripremi i realizaciji koridora 10 i 11, poput izrade projekata, urađene eksproprijacije i početka gradnje, počeli su u vreme mandata Cvetkovića. Zorana nista nije uradila, a sredstva za izgradnju puteva je obezbedio Aleksandar Vučić, delom i u moje vreme, a ne Zorana Mihailović.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.