TRAŽIMO OSTAVKU BOGDANA LABANA: Ovaj čovek je bruka za SNS, Suboticu, Vojvodinu, Srbiju, Evropu i celu planetu! (AUDIO)
Foto: Print Screen Youtube

politički skandal godine

TRAŽIMO OSTAVKU BOGDANA LABANA: Ovaj čovek je bruka za SNS, Suboticu, Vojvodinu, Srbiju, Evropu i celu planetu! (AUDIO)

Što se tiče redakcije Espresa, portala koji je objavio ovu priču, naš stav je jasan: primitivcima poput Bogdana Labana, koji drugim ljudima prete da će im iščupati grkljan i pojesti ga, nije mesto u politici ili u javnom životu

Objavljeno: 29.08.2017. 15:58h
  • 25

Srbija se digla na noge posle snimka i priče o pretnjama smrću koje je gradonačelnik Subotice, naprednjak Bogdan Laban uputio profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini. 

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Porodica Vladimira Polovine otkrila je da je profesor pretučen i da je njemu (?!), a ne Labanu, određen pritvor posle ovog incidenta. 

Do zaključenja ovog teksta na ovaj prvorazredni politički skandal nije bilo reakcija Srpske napredne stranke, čiji je Laban član. Reakcija nije bilo ni iz policije, tužilaštva, niti bilo kog drugog državnog organa. 

REKAO SAM MU DA ĆU MU IŠČUPATI GRKLJAN, ALI TO NIJE PRETNJA SMRĆU! Gradonačelnik Subotice nastavlja da preti: Taj čovek ništa dobro ne zaslužuje! (VIDEO)

I pored dokumentovanog slučaja pretnji smrću, i pored priznanja samog Labana da se incident desio i da je on izrekao pretnje koje je čula cela Srbija, država ćuti. 

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

Postavlja se pitanje, stoga, živimo li u pravnoj državi ili u svojevrsnom aparthejdu, gde pred sudom odgovaraju samo pripadnici prostog naroda, dok pripadnici vlasti, članovi njihovih porodica, njihovi prijatelji i poznanici, mogu da prete smrću, da ubijaju, da diluju drogu, da tuku, i to sve bez ikakvih posledica?

Odgovor na ovo pitanje moraće, veoma skoro, da da sama država. Na SNS je da odluči da li joj odgovara da ovaj primitivni divljak i dalje bude na čelu opštine od 150.000 ljudi ili će ipak "žrtvovati" jednog koji je bio neoprezan i smeniti ga, pa zatim i isključiti iz stranke. Ali to je njihovo unutrašnje pitanje. 

Kad su bahatog SNS-ovca pitali da li je šamarao profesora, on se samo NASMEJAO! HAHAHA, TO NEMA VEZE SA MNOM! (VIDEO)

Država će, međutim, morati da pokaže da li je zaista država ili samo instrument u rukama jedne stranke. Država će morati da pokaže da li zakon važi za sve, u kojem će slučaju gradonačelnik Laban morati na robiju ili su moćnici imuni na pravosudni sistem ove zemlje. Da li će u zatvor zbog pretnji samo anonimusi sa interneta, koje nahvataju po IP adresi ili i neko ko ima veliki uticaj i moć u ovoj državi?

Ovo je, i treba se nadati da su svi toga svesni, ključni test za državu. Narod je postavio pitanje, i ocena koju će ovaj režim dobiti iz predmeta Bogdan Laban vrlo lako može da bude i zaključna ocena. 

Jer, za ovo što je Espreso objavio, u svakoj drugoj državi na svetu usledili bi momentalna smena sa svih funkcija, uz hitro pokretanje sudskog postupka za nasilnika. 

Namerno kažemo u svakoj, jer na Zapadu bi, naravno, ovakav čovek potrajao milisekundu po objavljivanju snimka, a u zemljama s deficitom demokratije (čitaj: diktaturama) diktator bi mu lično okončao karijeru, pravilno procenivši da je bolje da ne drži budalu na funkciji. 

Ostaje da se vidi, a videće se vrlo brzo, prema reakciji države, gde je Srbija u ovoj priči. 

Što se tiče redakcije Espresa, portala koji je objavio ovu priču, naš stav je jasan: Primitivcima poput Bogdana Labana, koji drugim ljudima prete da će im iščupati grkljan i pojesti ga, nije mesto u politici ili javnom životu. Njima je mesto na sudskoj klupi, gde će im sudija odrediti dalju sudbinu. 

Dakle, tražimo momentalnu ostavku Bogdana Labana, jer ovaj čovek je bruka za SNS, Suboticu, Vojvodinu, Srbiju, Evropu i celu planetu!

Pogledajte snimak incidenta: 

Još jednom pročitajte šta je Laban sve izgovorio:

Laban: Prvo ću da nećeš znati gde se nalaziš, jesi čuo šta sam ti rekao? Jesi čuo? Sedi tamo džukelo jedna. Ne znaš sa kim si se za*ebavao. Ni da si pretio toliko ljudima?

Polovina: Šta sam pretio?

Laban: Šta nisi pretio, šta nisi pretio? Peđa Radivojević. Šta nisi pretio, jesi slao tamo poruke kojekakve?

Polovina: Dobro, i jeste dali Tužilaštvu?

Laban: Što si slao? Normalno da jesam.

Polovina: I?

Laban: Ko su tebi Vujovići, šta ti sve znaš o Vujovićima u firmi? Šta?

Polovina: Ništa.

Laban: Ko ti je rekao to da staviš? Šta znači Jovan Vujović? Ajde reci mi. Ne znaš? Nemoj da ti pi*ku razbijem. Hoćeš da ti pi*ku razbijem?

Polovina: Ne želim.

Laban: Ne želiš? Ja ću ti razbiti pi*ku. Bolje mi reci sad šta to znači.

Polovina: Koje?

Laban: Šta ti znači Jovan Vujović, šta ti znači Muhadinović Srđan, šta ti znači? Reci mi šta to znači? Iz poljoprivrednog u građevinsko zemljište. Reci mi šta ti to znači? Šta to znači džukelo jedna?

Polovina: Stanite, što ja vama da polažem račune?

Laban: Hoćeš da te prebijem?

Polovina: Ne želim, rekao sam.

Laban: Pa ne, sad ću da te prebijem. Šta ti ne želiš? Ti šalješ poruke. Ti si bre problem bre, to što ti želiš je ku*ac od ovce. Majmune jedan, šta to znači bre, jesi ti lud? Je l' se ja i ti znamo? Jesmo se sreli ti i ja uživo?

Polovina: Ne.

foto: Youtube printscreen

Laban: Šta je onda tvoj problem? U čemu je tvoj problem? Treba li da kradeš, šta reci mi? Koji si prostor ti zamislio da će ti Peđa dati da ti ukradeš? Nema ovde krađe, ovde se ne krade. Je li ti Ćopić rekao da treba da plati poslovni prostor?

Polovina: Ne znam o čemu pričate.

Laban: Ja znam bre, gledaj me u oči.

Polovina: Gledam.

Laban: Ti si jedan foler teški. Ti si jedna pi*kica. Šta se smeješ, smešno ti?

Polovina: Pa jeste, realno.

Laban: Je l' ti smešno? Da ti je*em mater sad, a? Je*aću ti mamu bre, u te smrdljive oči što si s*ao. Nije Laban ovde što je Crnogorac bre, o čemu to pričaš?

Polovina: Nego zašto?

Laban: Ovde je Laban zbog svog rada bre! Pustite se Crnogoraca više, je*em vas bre u usta smrdljiva.

Polovina: Čekajte, stanite. Ja imam određene političke ambicije.

Laban: A gde si ti bre bio, ti si do juče... Ti si bre u "Ne davimo Beograd", tamo si se jasno deklarisao. Jesi rekao lepo da si "Ne davimo Beograd"? U kom si ti filmu?

Polovina: Ja vam samo kažem da u svakom momentu možete da se raspitate o meni.

Laban: Ja o tebi da se raspitam. Ko si ti bre, ajde reci mi? A ko si ti?

Polovina: Sad me pitate šta sam, ko sam. Ja sam samo uredno poslao sve podatke koje imam. Nisam išao u Tužilaštvo, jer mi je stranka bitnija.

Laban: Tebi stranka bitnija? Pa ti si u "Ne davimo Beograd". Ti si ista Brankica Stanković, kako si ti u Tužilaštvu? Kako si ti u Tužilaštvu? Ti si tamo s Brankicom Stanković, jesi napisao sam?

Polovina: Ne.

Laban: Nisi napisao?

Polovina: Nisam napisao da sam s njom.

Laban: Nego s kim si. S "Ne davimo Beograd"? Šta misliš da ti tu pi*ku sad razbijem? A? Šta misliš o tome? Je l' me shvataš ozbiljno?

Polovina: Shvatam.

foto: Youtube printscreen

Laban: Sad ću da te opalim, je*aću ti mater. Nećeš znati gde je Subotica. Pi*ketino jedna smrdljiva. Jesi čuo šta sam ti rekao? Hoćeš sad da te prebijem tu? Je l' hoćeš da te prebijem?

Polovina: Ne.

Laban: Skini te naočare. Skini te naočare džukelo jedna. Oko ću ti izvaditi, je*em li ti mater bezobraznu. Ti si našao za nekoga nešto da pišeš. Ti, koji si iz "Ne davimo Beograd". Je l' ti znaš s kim se za*ebavaš?

Polovina: Da.

Laban: Ne znaš s kim se za*ebavaš? Osvrtaćeš se svaki dan, pi*da ti materina bezobrazna. Ne poznajemo se, ti si našao meni da pišeš. Ne poznaješ me brate. Prvi put danas sedimo ovde. Je l' ti misliš da si toliko opasan tip?

Polovina: Ne.

Laban: Ne misliš da si opasan tip? Koji ti je ku*ac, zašto si izlepio "Bogdane, Bog je ljut na tebe"? Kakav Bog bre? Oćeš da pustim sina mog da te prebije? Da ti uši izvrnem bre. Mamu ti je*em. Koga ti ciljaš?

Uši ću ti zavrnuti bre. To smeće od očiju. Jesi ti lud bre? Nikad u životu nikog dirnuo nisam, a tebi ću da je*em mater. Jesi čuo šta sam ti rekao?

Zapiši sve što sam ti rekao. Evo ti ovde, snimaj. Kako te nije sramota? Ne davimo Beograd i patkica, ti si našao. Ti misliš da ćeš da pobediš, s kim ćeš da pobediš? S kim to?

Polovina: Čekate sekund, ja vas da pitam nešto.

Laban: Evo ti snimaj, ja se ne bojim, snimaj. A tebi ću da je*em i oca i majku. Ko si ti bre, 2014. si se učlanio?

Polovina: 2016.

Laban: 2016. si se učlanio i ti si starosedelac? Slušaj me, nikad u životu ovakav razgovor nisam vodio. Ovo što radite sam prvi put saznao danas, kad sam video priču koju si lepio, ima i snimak ispred stranke. Da lepiš "Bogdane, Bog je ljut". Na mene je ljut, je li? To je tvoje maslo.

Polovina: Ja sam rekao da jeste.

Laban: A jeste. Jesi ti lud?

Polovina: To je vid političke borbe.

Laban: To je politička borba. Sad pi*ku ja tebi da razbijem i to je politička borba?

Polovina: To nije.

Laban: A ti izlepiš i pljuješ po mojoj familiji, to jeste?

Polovina: Ne po vašoj familiji.

Laban: Pa kako nisi, "Bog je ljut".

Polovina: Odakle ste vi? Iz Gračanice?

Laban: Ne, iz Zimbabvea, iz Zanzibara. To je na jugu Afrike. Jesi bio nekad u Zanzibaru?

Polovina: Ne.

Laban: Slušaj bre dečko. Ti si jedan klošar. Da li stvarno misliš da si ti pametan?

Polovina: Ne nužno. Ne kažem da sve što uradim je pametno.

Laban: Ovo što si danas uradio je prevršilo svaku meru.

Polovina: Shvatio sam po vašem nastupu.

foto: Fonet

Laban: Prevršio si svaku meru, moje je da ti je*em mater sada. Neka me Bog kazni ako sam bilo šta uradio. Jesi čuo šta sam ti rekao?

Polovina: Da.

Laban: Ti si džukela. Jesi ti psihopata, jesi se lečio? Nemoj onda da se*eš više, je*aću ti mater.

Polovina: Shvatio sam poruku.

Laban: Jesi shvatio?

Polovina: Jesam. I to potpuno jasnu.

Laban: Jesi shvatio? U ovom gradu nećeš mi se osvrnuti više. Jesi ti normalan? Radi bre šta god hoćeš, boli me bre ku*ac, kao pi*ku ću te namestiti. Boli me ku*ac s kim si dobar, nazovi odmah i reci: "Glavonja je rekao da im se je*be mater". Još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva. Nemoj da me pominješ više. Je*ite se bre, gde hoćeš se je*i, s kim hoćeš u bulju se je*i, nemoj da spominješ mene i moju familiju koja ti ništa nije učinila. Jesi čuo džukelo? Jesi čuo šta sam rekao?

Polovina: Jesam.

Laban: Jesi me shvatio bre?

Polovina: Jesam.

Laban: Ne interesuješ me ti, niti bilo ko. Jesi ti lud bre, ja tebe ne poznajem, šta je s tobom? Prvi put smo danas seli, i ti se ovako ponašaš. Je li ti imaš neki problem sa mnom?

Polovina: Čekajte, prvi put smo danas seli i vi ovako.

Laban: Kako da se ponašam bre, nemoj da te sad sagorim. Treba da ti betonske cipele dam?

Polovina: Ne, vi da me sagorite nećete, mogu jedino vaši momci eventualno.

U tom trenutku na snimku se čuje kako neki čovek prilazi, govori: "Šta glumiš ti, a, šta glumiš ti", a zatim se čuje zvuk šamaranja, jednom, pa drugi put, te onda izgovara: "Majmunčino jedna, glumiš mangupa".

Posle neprijatne pauze koja je zatim zavladala, ponovo se čuje Laban:

Laban: Ovo je tek početak. Slušaj me šta ti kažem. Ne možeš tako sa mnom. Takav ulaz ne postoji nijedan. Je l' ti ovo smešno?

Polovina: Nije mi smešno.

Laban: Smešno ti?

Polovina: Ne.

Laban: Kako ti nije smešno danas da gledaš "Bogdane, Bog je ljut"? Nije ti smešno?

Polovina: Nije mi smešno.

foto: Printscreen Youtube

Laban: Svaki dan ćeš se osvrtati. Zapamti šta sam ti rekao, osvrtaćeš se. Svaki put kad spomeneš moje ime osvrtaćeš se, a ja ću gledati. I jaja ima na ražnju da ti stavim. Slobodno reci Bogdan Laban, sad nazovi. Jesi čuo šta sam ti rekao?

Polovina: Jesam.

Laban: Odmah nazovi. A tobom ću se baviti sada. Ni ja nisam znao ko si ti, iz kog si filma. Sad ću se baviti tobom. Pi*ko jedna. Je*ao te i taj iz Građevinskog komiteta u Beogradu. Jesi čuo šta sam rekao? Pa ja imam i tamo bre ljude. Je*aću te i tamo u usta, jesi čuo šta sam rekao? Nikad nemoj da ti padne na pamet. Prijavljuj šta god hoćeš. Prijavi Bogdan Laban, biće mi zadovoljstvo. Jesi čuo šta sam rekao? Džukelo jedna. Sram te bilo. Dodira nemaš bre s nama, ti si našao da se petljaš. Isteraju te ovde s fakulteta, i iz škole, i ti se*eš tu. Ko si ti? Svaki dan ćeš se osvrtati. Ovde u Beogradu, i reci Bogdan Laban. Jesi me razumeo? Ajde beži da te ne gledam, beži... Beži, pi*ko smrdljiva.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media