NAPREDNJAČKA PRAKSA KORIŠĆENJA BATINAŠA JE METASTAZIRALA! Siledžija Bogdan Laban mora da snosi političku i krivičnu odgovornost!
Foto: Damir Dervišagić

ostavka!

NAPREDNJAČKA PRAKSA KORIŠĆENJA BATINAŠA JE METASTAZIRALA! Siledžija Bogdan Laban mora da snosi političku i krivičnu odgovornost!

Policijski i pravosudni organi treba da postupe profesionalno i ovaj slučaj rasvetle, kaže Zoran Živković

Objavljeno: 14:00h

Verbalno i fizičko maltretiranje asistenta na Građevinskom fakultetu Vladimira Polovine od strane gradonačelnika Subotice i funkcionera SNS Bogdana Labana, potvrđuje ono na šta već dugo ukazujemo – da je SNS klika teror i nasilje zavela kao legitimne metode vladanja, a od Srbije napravila svoju privatnu mafijašku državu, navodi Nova stranka u svom saopštenju.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

REKAO SAM MU DA ĆU MU IŠČUPATI GRKLJAN, ALI TO NIJE PRETNJA SMRĆU! Gradonačelnik Subotice nastavlja da preti: Taj čovek ništa dobro ne zaslužuje! (VIDEO)

BAHATI NAPREDNJAK NASTAVLJA DA DIVLJA! Da li je normalno da me zovete u pola 10?! I sad još imate hrabrosti da me nešto pitate?!? (VIDEO)

- Naprednjačka praksa korišćenja unajmljenih batinaša za obračune sa neistomišljenicima očigledno je metastazirala, te su i nosioci najviših javnih funkcija besramno preuzeli uloge siledžija sa rečnikom iz kriminalnog miljea. Bogdan Laban živi je dokaz negativne selekcije koju SNS sistemski primenjuje: kako lokalni neotesanac sa sumnjivom diplomom magistarskih studija, preoblačenjem partijskih dresova – od SPS, preko DSS do SNS – ceo radni vek opstaje na kičmi javnih preduzeća i poslednjim svojim transferom avanzuje do subotičkog ober - kneza koji preti i šamara „nepodobne“ građane - navodi Nova stranka.

Oni smatraju da ono što još više zastrašuje od činjenice da gradom upravlja osvedočeni siledžija, jeste to što njegovu žrtvu, Polovinu, koji je uredno prijavio maltretiranje, policija pritvara umesto da momentalno postupi po njegovoj krivičnoj prijavi!

- Time su policijski organi postali i sami taoci mafijaške udruge koja rukovodi Suboticom. Bogdan Laban mora da snosi i političku i krivičnu odgovornost. Nova stranka zahteva njegovu najhitniju smenu, a od nadležnih policijskih i pravosudnih organa zahteva da postupe profesionalno i ovaj slučaj rasvetle, a vinovnike adekvatno kazne", piše u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.