FIKUS KAO OZBILJNO DOBRA FORA: Brnabić je podelila ovu prozivku na svoj račun, jer je i nju nasmejala (FOTO)
Foto: EPA

šaljivdžija

FIKUS KAO OZBILJNO DOBRA FORA: Brnabić je podelila ovu prozivku na svoj račun, jer je i nju nasmejala (FOTO)

Opuštena reakcija ili... ?

Objavljeno: 10:00h

Portal Njuz.net objavio je tekst u svom šaljivom maniru u kome navodi da je premijerka Ana Brnabić predložila da se kasarne ukrase fikusima kako bi se ojačao kult premijera.

Ana je pre toga izjavila da nema ništa loše u tome da se slike predsednika Srbije postave u državne institucije radi jačanja kulta nacionalnih simbola, te je ova izjava bila povod za satirični tekst o njoj i fikusima (mnogi su je nazvali "fikusom" koji nema realna ovlašćenja).

Brnabićeva je na svom Tviter nalogu reagovala na ovaj tekst, a za mnoge je njena reakcija bila iznenađujuća. Prema njenim rečima, tekst je "ozbiljno dobra fora".

- Dobro je smejati se na svoj račun, a ovo je ozbiljno dobra fora @njuznet ? Kritika sa puno duha - napisala je premijerka Srbije.

Na Tvit premijerka reagovala je doskorašnja predstavnica OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović koja je rekla da tako političari treba da reaguju.

- Ovako političari treba da reaguju na satiru, šale i kritiku, a ne napadima na medije i novinare - napisala je Mijatovićeva.

Premijerka nema problema sa šalom na svoj račun ili je i to bila "dobra fora".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.