3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Palma deli šakom i kapom, ovo je nešto najjače što je ikad izašlo na internetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Streptomycin‏

palma prevazišao samog sebe

3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Palma deli šakom i kapom, ovo je nešto najjače što je ikad izašlo na internetu! (VIDEO)

Palma je poznat kao veliki ljubitelj penzionera

Objavljeno: 19:13h

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma više puta je isticao kako su penzioneri "zakon", pa tako oni u Jagodini imaju besplatan autobuski prevoz, besplatne lekove i vožnju sanitetom do kliničkih centara u Srbiji.

Grad daje nadoknadu u slučaju smrti nekog iz porodice, a napravljeni su i klubovi za penzionere u seoskim domovima kulture.

Ipak, Palma se tu nije zaustavio, nego je organizovao i skup penzionera gde su mu oni otvorili dušu, požalili se na svoje muke, situaciju u porodici i male penzije, a on je u svom šerifovskom maniru išao od jednog do drugog, slušao jadikovanja i dodeljivao im novčanu pomoć po svojoj slobodnoj proceni.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Palma pred novinarima ispituje nekoliko starijih lica:

“Sam živim, supruga umrla, bez dece sam“, navodi jedan stariji gospodin. “Da li koristite lekove“, upitao je Palma. “Koristim“, odgovorio je muškarac. “Dobro, 3.000 za gospodina“, dodao je lider JS. On je 3.000 “dodelio“ za još jednog čoveka koji “živi sam i pije lekove“, dok je jedna starija žena dobila 2.000 dinara. Jednoj gospođi je uputio i poziv za njenog sina “da dođe u ponedeljak i odmah u utorak počinje da radi, jer ne može sin koji ima 30 i nešto godina da ne radi u ovom gradu“.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.