"UDARAJU" POSLANICIMA PO PLATI, PLJUŠTE KAZNE! Lideru Dveri ode 10 odsto, Šarović skraćen za 13.600 dinara!
Foto: Marina Lopičić

kaznili ih

"UDARAJU" POSLANICIMA PO PLATI, PLJUŠTE KAZNE! Lideru Dveri ode 10 odsto, Šarović skraćen za 13.600 dinara!

Obradović je kažnjen sa oko 6.800 dinara, što je 10 odsto od poslaničke plate, dok je Šarović kažnjen sa oko 13.600 dinara ili 20 odsto od plate

Objavljeno:

Skupštinski Administrativni odbor novčano je danas kaznio šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića i zamenika šefa poslaničke grupe SRS Nemanju Šarovića, zbog izrečenih opomena na sednici parlamenta i odbora.

Zbog opomena koje su im izreče zbog narušavanja dostojanstva parlamenta, Obradović je kažnjen sa oko 6.800 dinara, što je 10 odsto od poslaničke plate, dok je Šarović kažnjen sa oko 13.600 dinara ili 20 odsto od plate.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Obradović je opomenu na sednici u julu izrekla predsednica parlamenta Maja Gojković, a Šaroviću je dve opomene na sednici Adminsitrativnog odbora u julu izrekao predsednik tog skupštinskog tela Aleksandar Martinović.

foto: Zorana Jevtić

Novčanom kaznjavanju i danas su se usprotivili poslanici DJB i Dveri, tvrdeći da predsedavajući primenjuje dvostruke aršine jer se kažnjavaju samo poslanici opozicije, ali ne i poslanici vladajuće koalicije.

Marija Janjušević iz Dveri predložila je da predsednica parlamenta Maja Gojković povuče odluku o kažnjavanju Obradovića, navodeći da on nije imao nameru da vređa ovaj dom.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.