ŠLIHTANJE ZA SVE PARE! Vulin tražio da se na zid okači Vučićeva fotka, a onda to proglasio VOJNOM TAJNOM!
Foto: Stefan Jokić

REAGOVAO BRZINOM SVETLOSTI!

ŠLIHTANJE ZA SVE PARE! Vulin tražio da se na zid okači Vučićeva fotka, a onda to proglasio VOJNOM TAJNOM!

Nema mu ravnog!

Objavljeno:

Ministar vojni Aleksandar Vulin dokazao je da mu nema ravnog kada je reč o podilaženju.

On je zvaničnim dopisom, pod oznakom HITNO, predložio da se u službene prostorije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije postave fotografije predsednika Republike Aleksandra Vučića, saznaje Kurir u kabinetu ministra odbrane!

Tako Vulin, u čak tri varijante, predlaže da se Vučićeve fotografije postave na sledećim mestima:

VUČIĆ: Ma, kakva 14. i 15. fabrika! NEMOJTE ZAMERITI ONIMA KOJI MALO PRETERAJU!

- U prvoj varijanti bile bi postavljene u kabinetima i kancelarijama načelnika i zamenika načelnika Generalštaba VS, zatim načelnika organizacionih jedinica GŠ VS, kao i komandanata brigada i bataljona, profesionalnih vojnih lica poput brigadnih generala, glavnih podoficira brigade i višim.

foto: KURIR/PRINTSCREEN

- U drugoj varijanti Vučićeve slike bile bi postavljene i u salama domova Vojske Srbije i vojničkim klubovima u kojima se održavaju svečani skupovi.

foto: Fonet

- U trećoj varijanti Vulin svojim predlogom obuhvata načelnika i zamenika načelnika Geberalštaba VS, zatim načelnike organizacionih jedinica GŠ VS, komandante operativnog nivoa i komandante garnizona i garnizonskih mesta.

Na kraju dopisa ministar Vulin traži i da mu se u predviđenom roku pošalju podaci o potrebnom broju fotografja, ali i ramova za fotografije predsednika!

Ipak, da stvar bude gora, 45 minuta pošto je Kurir objavio da je ministar odbrane Aleksandar Vulin zvanično izdao naređenje, pod oznakom HITNO, da se u službene prostorije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije postave fotografije predsednika Republike Aleksandra Vučića, on je taj dokument proglasio vojnom tajnom!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.