SKANDAL U NIŠU: Građani izviždali gradonačelnika dok je URUČIVAO NAGRADU LEGENDI SVETSKE MUZIKE (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

burna reakcija publike

SKANDAL U NIŠU: Građani izviždali gradonačelnika dok je URUČIVAO NAGRADU LEGENDI SVETSKE MUZIKE (VIDEO)

Već na pomen imena Darka Bulatovića publika je počela glasno da negoduje i zviždi

Objavljeno: 08:20h

Na dodeli priznanja "Počasna Nišlijka", koja je u nedelju pred njen nastup na festivalu "Nišvil" uručena slavnoj saksofonistkinji Kendi Dalfer, desio se pravi skandal, pišu Južne vesti.

Naime, kad se na bini pojavio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, usledila je veoma burna reakcija publike, koja mu je zviždala i glasno negodovala.

Da sve neće proteći kako je zamišljeno, bilo je jasno čim su organizatori pozvali Bulatovića da izađe na scenu i uruči povelju umetnici. Na sam pomen njegovog imena iz publike su se čule salve zvižduka i uvrede upućene gradonačelniku.

On je ipak izašao na scenu, na brzinu, praćen zviždanjem i povicima uručio joj priznanje, a onda bez reči napustio binu.

Kako pišu Južne vesti, direktor festivala Ivan Blagojević je, nakon što su zvižduci publike počeli, predložio gradonačelniku da ne izlazi na scenu.

Blagojević je incident prokomentarisao rečima da “očigledno publici političari nisu omiljeni”.

- Nažalost, to je suština i džeza kao vrste slobode, ali svako se nosi sa tim, tako da mislim da je gradonačelnik izdržao to kako je izdržao, a svojim ličnim angažovanjem pomogao je da mi prepolovimo naš gubitak nastao zbog Naftne industrije Srbije - naveo je Blagojević.

Podsetimo, Darko Bulatović se ranije našao u žiži javnosti kad je stoički podneo vikanje Aleksandra Vučića zbog rupe u gradskom budžetu:

(Espreso.co.rs/Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.