SRBIJA SE PRETVORILA U HAJDUČKU DRŽAVU, A DRŽAVNI ORGANI VRŠE REPRESIJU MEDIJA ZBOG KRITIKE VLASTI: Popović o nezakonitoj blokadi računa AMG!
Foto: Fonet

BEZAKONJE

SRBIJA SE PRETVORILA U HAJDUČKU DRŽAVU, A DRŽAVNI ORGANI VRŠE REPRESIJU MEDIJA ZBOG KRITIKE VLASTI: Popović o nezakonitoj blokadi računa AMG!

Protivzakonitu hajku na AMG predvode Dragana Marković i Ivana Draganjac

Objavljeno:

Adrija medija grupa“ već dva meseca se nalazi pod brutalnim i nezapamćenim pritiscima režima, koji su kulminirali nezakonitom blokadom svih računa kompanije AMG, čime su na kriminalan način ugroženi njeno poslovanje i egzistencija zaposlenih!

Predsednik Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović za "Espreso" kaže da je potpuno jasno da Poreska uprava mora da odgovori na dva pitanja, prvo iz kog razloga su Adrija medija grupi računi blokirani, i drugo u kom su iznosu blokirani.

foto: Stefan jokić

- Dok Poreska uprava to ne uradi, a ako je sve jasno i zakonito, nema razloga za skrivanje odgovora, ostaće kao jedina moguća istina da se Srbija pretvorila u hajdučku državu, a da državni organi podvrgavaju represiji medij koji je kritičan prema vladajućim strukturama - rekao je Aleksandar Popović, predsednik Demokratske stranke Srbije - rekao je Popović.

Protivzakonitu hajku na AMG predvode Dragana Marković, direktorka Poreske uprave Srbije, i Ivana Draganjac, direktorka filijale Stari grad, koje su pristale da budu oružje u ruci Aleksandra Vučića!

Protiv njih dve podnete su krivične prijave!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.