DUGOKOSI MLADIĆ KRAJIŠKOG POREKLA! Vulin napravio svoj sajt, a mi imamo TRANSFER BLAMA!
Foto: Printscreen / Vulin.rs

NEREALNA PRIČA!

DUGOKOSI MLADIĆ KRAJIŠKOG POREKLA! Vulin napravio svoj sajt, a mi imamo TRANSFER BLAMA!

Ministar odbrane osmislio je sajt koji za sada broji čak 222 lajka na Fejsbuku!

Objavljeno:

Aleksandar Vulin je rešio da napravi svoj sajt vulin.rs na kome će obaveštavati i više nego zainteresovane građane o svojim svakodnevnim aktivnostima. Tako će radoznali posetioci imati priliku da saznaju sve o sadašnjem ministru odbrane.

2 MINUTA NAPREDNJAČKE SRAMOTE I BLAMA! Pogledajte sve NEPISMENE ispade ljudi koji 5 godina vode Srbiju! (VIDEO)

Biće redovno "apdejtovani" o mnogobrojnim Vulinovim delima, zaslugama, radu, a imaće priliku i da upoznaju njegovu skromnu stranu.

foto: Fonet

- Netipičnom pojavom i harizmom, za generaciju njegovih političkih vršnjaka, unosi nov trend u tadašnji politički milje Srbije, ali i čvrstim levičarski stavovima u ratom zahvaćenoj zemlji i među ljudima poludelim za novcem i lažnim obećanjima sa zapada, piše na njegovom sajtu.

MOŽE HEMOROIDI, MONOLOG, TOK SVESTI. ŠTA VI PREDLAŽETE ZA KOSOVO, PREDSEDNIČE? Kovačević opet "ukopao" Vučića!

U biografiji objavljenoj na sajtu ministra odbrane takođe se navodi da "od pojavljivanja na javnoj sceni Srbije, početkom devedesetih godina, Aleksandar Vulin nikog nije ostavio ravnodušnim".

- Dugokosi mladić krajiškog porekla iz radničke porodice, bez povezanosti sa poznatim političkim familijama, intelektualnim elitama ili bogataškim i imperijama, od prvog trenutka samo svojom iskrenošću i entuzijazmom privlači pažnju na sebe", navodi se u biografiji.

foto: Printscreen / Vulin.rs

Na sajtu se objavljuju sve aktuelnosti vezane za rad ministra odbrane i navodi se da je reč o "jedinstvenom mestu na kom se objektivno i faktografski prate sve državničke i političke aktivnosti Aleksandra Vulina. Sajt takođe ima "meni" koji čine kategorije: "aktuelno", "foto" i "video".

Ukoliko se Vulin "drzne" da ima kreativnji sajt od predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, pa se odluči i na autorske tekstove, možda dobije još koji lajk na Fejsbuku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.