OVAKO SE DOBIJAJU POSLOVI: Krle održao trening za zaposlene AERODROMA "NIKOLA TESLA"  za 492.000 dinara!
Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

PRAVA SITNICA

OVAKO SE DOBIJAJU POSLOVI: Krle održao trening za zaposlene AERODROMA "NIKOLA TESLA" za 492.000 dinara!

Ponuda agencije "Nova PR" bila najpovoljnija

Objavljeno: 13:10h

Marketinška firma "Nova PR" nekadašnjeg savetnika i prijatelja Borisa Tadića, sada bliskog saradnika i glavnog marketinškog stručnjaka vladajuće koalicije Nebojše Krstića, dobila je posao i ostvarila saradnju sa Aerodromom "Nikola Tesla" prošle godine u vrednosti od 492.000 dinara.

Ako nekom "privatniku" nije jasno kako se dobijaju poslovi u Srbiji, treba savet da potraži od gospodina Nebojše Krstića, omiljenog marketinškog stručnjaka svake vlasti. Taj savet će svakako biti "Budite bliski sa svakom vladom, i za vas nema zime"!

PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara!

KRLE, OMILJENI ČOVEK SVAKE VLASTI: Za tri godine za vreme Tadića njegova agencija ostvarila prihode od 546.390.000 dinara!

Naime, marketinška agencija "Nova PR", koja je u vlasništvu Nebojše Krstića, prošle godine u periodu od 17. juna do 31. decembra 2016. godine realizovala je trening "Organizacija sastanaka sa predstavnicima medija” sa Aerodromom "Nikola Tesla".

foto: Jelena Vučetić

Da ne bude zabune, iz pres službe Aerodroma za "Espreso" su rekli da je to bila "najbolja ponuda". Verovatno je slučajno "Nova PR" dala najbolju ponudu, ne bi li bila izabrana

- AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd putem narudžbenice, a po osnovu najpovoljnije ponude, ostvario je saradnju sa PR agencijom „Nova PR“ u oblasti organizacije sastanka sa predstavnicima medija - rekli su iz pres službe Aerodroma.

Međutim, posle realizacije i u okviru dobre saradnje "Nova PR" je postupila velikodušno, pa je za rukovodstvo Aerodroma organizovala i gratis predavanje.

- U okviru dobre saradnje, ova agencija u decembru 2016. godine održala je gratis PR predavanje iz oblasti krizne komunikacije za predstavnike rukovodstva AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd - rekli su nam iz pres službe Aerodroma.

foto: Dado Đilas

Cela ponuda, kako su nam rekli, bila je na osnovu sprovedenog postupka nabavke.

- Na osnovu sprovedenog postupka nabavke za uslugu “Organizacija sastanaka sa predstavnicima medija” Aerodrom Nikola Tesla Beograd ostvario je saradanju sa agencijom "Nova PR" putem narudžbenice,na iznos od 492.000 dinara, koje je bila aktivna od 17.06.2016. do 31.12.2016. godine - rekli su nam iz presa Aerodroma.

Ako sada nekome nije jasno kako se dobijaju poslovi, zašto se podrška Vučiću, nekada Tadiću "debelo isplati", neka se seti da su firme Nebojše Krstića, "Nova Communications" i "Nova PR" imale poslovne prihode za tri poslednje godine 451.710.000 dinara. Za vreme Tadićeve vlasti za tri godine čak 546.390.000 dinara!

Nebojša Krstić je definitivno omiljeni čovek svake vlasti, koji, po svemu sudeći vrlo lako realizuje poslove. A, kako i ne bi kad je prijatelj sa svim predstavnicima vlasti!

Krle, ti si naš "IDOL"!

Kontaktirali smo sa Nebojšom Krstićem, pitali ga za ove informacije koje smo dobili, međutim, do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.