KAKO SE ZOVE? BRANISLAV LEČIĆ? Vučić pokušao da ponizi glumačku legendu, Crni mu odgovorio baš kako treba! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

kočnica bez

KAKO SE ZOVE? BRANISLAV LEČIĆ? Vučić pokušao da ponizi glumačku legendu, Crni mu odgovorio baš kako treba! (VIDEO)

Prozivkama nema kraja

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na režimskoj televiziji Pink, u više navrata javno je pokazao da je potpuno uveren da je on glavni baja u kraju. Mahao je rukama, vikao, a onda je krenuo i da vređa.

BIO SAM NAJMLAĐI PREMIJER, POVUĆI ĆU SE ZA DVE GODINE: Sve šokantne stvari koje je Vučić izrekao u intervjuu!

Naime, u intervjuu Vučić se dotakao Branislava Lečića, za kojeg prvo nije mogao da se seti kako se zove, zatim ga nazvao nesrećnikom sa sve ostalima koji "njemu sole pamet".

Pogledajte video:

Ipak, glumac Branislav Lečić nije mu ostao dužan. Na Fejsbuku se obratio predsedniku, napisavši da stoji iza svake svoje uloge, da ih je sve igrao kao profesionalac, naglašavajući da ga ne dotiče to što ga naziva nesrećnikom.

- Pošto nemam priliku da mu odgovorim javno, iskoristiću jedino moguće sredstvo komunikacije u Srbiji. Srećni Vučiću, nesrećni Lečić stoji iza svake svoje uloge. Uloge su mu davali, nije se slučajno nalazio u njima. Sve svoje uloge je igrao kao profesionalac i ostavio je trag u svom poslu. Poslu za koji je školovan. Nesrećni Lečić nije svoj staž ostvario samo u stranci, kao srećni Vučić. Sve pošteno i javno. Dao bog, da svi budemo takvi nesrećnici. I nema čega Lečića da bude sramota, Vučiću! - napisao je Lečić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.