NEBOJŠA STEFANOVIĆ PRIZNAO DA STOJI IZA LINČA NA RODIĆA I AMG: Ministar se odao da je upleten u teški kriminal!
Foto: Marina Lopičić

neverovatno

NEBOJŠA STEFANOVIĆ PRIZNAO DA STOJI IZA LINČA NA RODIĆA I AMG: Ministar se odao da je upleten u teški kriminal!

Ministar policije je sam priznao da iza monstruoznih izmišljotina, govora mržnje i svakodnevnih laži koje plasiraju Pink, Informer i Srpski telegraf, stoji direktno vrh vlasti i Srpska napredna stranka

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razotkrio se jutros gostujući na televiziji Pink da lično stoji iza višemesečnog linča predsednika "Adrija medija grupe" Aleksandra Rodića i svih zaposlenih u "Adrija medija grupi" i dnevnom listu Kurir, kao i napada na lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića.

On je sam priznao da iza monstruoznih izmišljotina, govora mržnje i svakodnevnih laži koje plasiraju Pink, Informer i Srpski telegraf stoji direktno vrh vlasti i Srpska napredna stranka, budući da je doslovce izgovorio sve ono što se poslednja dva meseca objavljuje u tim režimskim medijima!

Retorika ministra policije, koji je ujedno i potpredsednik Srpske napredne stranke i jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića, retorika je kriminalizacije svih političkih protivnika, što je dovelo do monstruoznih pretnji ubistvom Aleksandru Rodiću i svim zaposlenim u Kuriru i "Adrija medija grupi".

foto: Dado Đilas

Da podsetimo, u dvomesečnoj medijskoj hajci, linču i govoru mržnje uperenim protiv Aleksandra Rodića i zaposlenih u AMG na adresu naše redakcije i sajta Kurir.rs svakodnevno stižu preteće poruke u kojima se poziva na brutalno ubistvo Rodića, njegove porodice i svih zaposlenih u kompaniji.

Ministar Stefanović skandaloznim izjavama konstantno krši zakon jer bez ikakvih dokaza i sudske presude optužuje građane Srbije da su kriminalci, reketaši i ubice samo zato što kritikuju rad predsednika države Aleksandra Vučića i njegovih najbližih saradnika.

S druge strane, ni nakon mesec dana od skandaloznog intervjua Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam, koji je on dao za nedeljnik Ekspres - čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića - i u kome najavljuje ubistvo Rodića trovanjem ili saobraćajnom nesrećom, nisu reagovale nadležni organi.

Ovo su samo pokazatelji da režim pod kontrolom SNS i Aleksandra Vučića, kršeći zakon, kontroliše rad svih nezavisnih institucija u zemlji, što je urušavanje pravnog sistema jedne države.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.