Radikalno NE! Šešeljevi saborci se neće dobrovoljno predati Hagu!

Čvrst stav

Radikalno NE! Šešeljevi saborci se neće dobrovoljno predati Hagu!

Predsednik Srpske radikalne stranke je na konferenciji za novinare potvrdio da se Vjerica Radeta, Petar Jojić i Jovo Ostojić nikad neće predati haškom tribunalu
Objavljeno: 14:53h

Može Hag da traži šta hoće - radikali ne daju svoje ljude! Hag traži hapšenje troje radikala: Hoće i Vjericu Radetu da izručimo Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je troje sadašnjih i bivših članova te stranke, koje je Haški tribunal optužio za nepoštovanje suda, "čvrsto" odlučilo da ne idu dobrovoljno u Hag i da će SRS "svim resursima" podržati tu odluku. ŠEŠELJ OTKRIO: 4 stvari u kojima su Farma i Hag isti! (FOTO) Šešelj je na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali optuženi Vjerica Radeta, Petar Jojić i Jovo Ostojić, ocenio da je optužnica zasnovana na "izmišljenim činjenicama".

On je najavio da će Radeta, Jojić i Ostojić govoriti o optužnici Tribunala u nedelju, 6. decembra, kada će u beogradskom Sava centru biti predstavljena njegova nova knjiga "Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju". (Espreso.co.rs/ N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.