NIJEDAN REZULTAT ME NE BI IZNENADIO! Šapić veruje da može da pobedi Vučića! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Filip Plavčić

realna priča!

NIJEDAN REZULTAT ME NE BI IZNENADIO! Šapić veruje da može da pobedi Vučića! (FOTO)

- Ako ćete da se bavite ovim poslom, onda nema iznenađenja. Ja pratim sve šta se dešava, i vrlo dobro znam kolika je moja vrednost - kaže Šapić za Espreso

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavilo se jedno interesantno istraživanje javnog mnjenja, koje pokazuje kako će zapravo Beograđani glasati na predstojećim izborima u prestonici.

Naime, novinar BIRN-a Slobodan Georgiev okačio je na svoj Tviter nalog sprovedeno istraživanje, u kojem Srpska napredna stranka - Aleksandar Vučić ima 33 odsto, dok je posle njega odmah GG predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića sa 18.

VUČIĆ NA 33%, ŠAPIĆ MU DIŠE ZA VRATOM! Šokantno istraživanje javnog mnjenja pred izbore u Beogradu!

On je iza sebe ostavio Dragana Đilasa sa 7,0 odsto, pa Socijalističku partiju Srbije - Ivicu Dačića sa 5,2, i Koaliciju DS - SDS - Saša Janković sa 5,1 odsto.

Pitali smo Aleksandra Šapića za komentar o potencijalnom plasmanu koji je bez sumnje vrlo visok.

- Ako ćete da se bavite ovim poslom, onda nema iznenađenja. Ja pratim sve što se dešava, i vrlo dobro znam kolika je moja vrednost, rekao je Šapić.

On je takođe dodao da ga nijedan ishod izbora ne bi iznenadio.

- U politici ništa ne treba da vas iznenadi, ja se i sam bavim istaražiivanjima i dobro sam upućen u rezultate, tako da me nijedan rezultat ne bi iznenadio, rekao je Šapić za Espreso.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.