MRSOMUĐENJE VUČIĆU SE ISPLATILO: Lazar Ristovski na predlog države postao član saveta FDU! (FOTO)
Foto: Beta, Dragana Udovičić

Tito i on

MRSOMUĐENJE VUČIĆU SE ISPLATILO: Lazar Ristovski na predlog države postao član saveta FDU! (FOTO)

Izgleda da je glumac i te kako profitirao jer je "igrom slučaja" nakon izbora, dobio ogroman novac za projekat, ali i novu funkciju!

Objavljeno: 13:54h

Glumac i reditelj, Lazar Ristovski imenovan je za člana Saveta Fakulteta dramskih umetnosti Univeziteta umetnosti u Beogradu kao predstavnik osnivača.

Ta odluka se donela na sednici Vlade 13. jula 20017. godine. Tom prilikom razrešeni su Živorad Ajdačić, Božidar Nikolić i Vilibald Erić.

VUČIĆA PODRŽAVAM IZ DVA RAZLOGA, A JEDAN JE EMOTIVNE PRIRODE: Ristovski je ovako objasnio svoje zalaganje u kampanji!

Pored nove funkcije, Ristovski je nedavno dobio na konkursu Filmskog centra Srbije čak 40 miliona dinara za projekat pod nazivom "Čarape kralja Petra". Sve to možda ne bi bilo čudno, da glumac pre toga nije dva puta odbijan na potpuno identičnom konkursu.

Nakon toga, pokrenuo je i filmski festival u Ravnom selu, a iznenada je postao i član saveta FDU.

- Na mitingu AV-a, kažeš za opoziciju da su mrsomudi i sva vrata su ti otvorena. Novac ti lije u vidu slapova. Bitanga, piše na jednom Tviter nalogu.

Podsetimo, Ristovski je pre izbora govorio da je njegovo opredeljenje jasno, jer kako je rekao, "samo Vučić ima snagu da se žrtvuje za bolju Srbiju što pokazuje svojim delom."

NE RUŠE TOMINE VIKENDICE, LAZA RISTOVSKI DOBIO 40 MILKI, NAVIJAČIMA 4 MILIONA EVRA OD EPS-A, ZASTRAŠUJU NOVINARE: Tek je 10 dana Vučićevog mandata, a AFERA AFERU STIŽE!

- To cenim, volim njegovu energiju, on je borac kao ja, borci dobijaju bitke, a ostali su mrsomudi, da izvinete - govorio je Ristovski.

foto: Promo

Izgleda da je glumac itekako profitirao jer je "igrom slučaja" nakon izbora, dobio ogroman novanc za projekat, ali i novu funkciju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.