Nebojša Stefanović NAPUSTIO skup o NASILJU NAD ŽENAMA: Nije mu se svidelo pitanje, pa je pokupio stvari i OTIŠAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Istinomer.rs

skandal

Nebojša Stefanović NAPUSTIO skup o NASILJU NAD ŽENAMA: Nije mu se svidelo pitanje, pa je pokupio stvari i OTIŠAO! (VIDEO)

Pošto je poslanica DJB Tatjana Macura ukazala da se neki nasilnici osećaju moćno jer imaju bliske veze s policijom, prvi čovek policije se pokupio i otišao

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović napustio je hitan sastanak predstavnica ženskih NVO iMUP zbog rastuće eskalacije nasilja nad ženama, i to zato što nije hteo da odgovara na nezgodna pitanja, a sve to su zabeležile i kamere.

Pošto je poslanica DJB Tatjana Macura ukazala da se neki nasilnici osećaju moćno jer imaju bliske veze s policijom, prvi čovek policije se pokupio i otišao.

O ovom skandalu javnost je obavestila poslanica pokreta Dosta je bilo Tatjana Macura, koja je na tom sastanku i tražila odgovore od ministra u vezi sa slučajevima kada nasilnici imaju bliske - rodbinske, prijateljske, pa i političke - veze sa onima koji žrtvu treba da čuvaju od tog nasilnika.

Stefanović je sa svojom pratnjom odmah napustio skup ne saslušavši zaključke i preporuke, koji bi u ovom trenutku, kada je porodično nasilje u Srbiji u porastu i kada su institucije očigledno zatajile, trebalo makar da pokuša da ponudi neko rešenje.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.