SVE MI DIRAJ, SAMO KUĆU NEMOJ! Nikoliću se osladio luksuz, ni po isteku mandata neće da mrdne iz vile u Užičkoj 23!
Foto: Fonet

tomo, tomo...

SVE MI DIRAJ, SAMO KUĆU NEMOJ! Nikoliću se osladio luksuz, ni po isteku mandata neće da mrdne iz vile u Užičkoj 23!

Nikolić se u ovu kuću uselio još u avgustu 2012. godine i prvi je državnik koji ju je koristio za posao i svakodnevni život.

Objavljeno: 10:53h

Bivši šef države Tomislav Nikolić ostao je po prestanku mandata da živi u državnoj vili u Užičkoj 23 u bepogradskom naselju Dedinje, i najverovatnije se neće iseliti iz nje sve dok bude na čelu Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, piše Blic.

Nikolić će tako još jednom demonstrirati svoju sklonost ka megalomaniji, ali i prekinuti tradiciju ranijih predsednika koji su odmah po isteku mandata napuštali državne rezidencije, prenosi ovaj list.

Kako tvrdi izvor Blica, Nikolić se grčevito borio da ostane da živi u vili od 800 kvadrata, a to je bio jedan da zahteva kada se odlučivalo da li će ponovo ući u trku za šefa države.

- Sve vreme od kako je postalo izvesno da neće imati i drugi mandar na Andrićevom vencu, Nikolić je insistirao na tome da ostane da živi u vili u Užičkoj. Nikome nije bilo jasno zašto insistirta na tome, ali očigledno je da je istrajao u svom naumu. Pošto je sigurno da se Aleksandar Vučić neće preseliti u nju i da će ostati u stanu na Novom Beogradu, najmanje što je moglo je da mu se izađe u susret. Sve mi diraj samo kuću nemoj, po tom principu se ponaša Nikolić - kaže izvor ovog lista.

foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Nikolić se u ovu kuću uselio još u avgustu 2012. godine i prvi je državnik koji ju je koristio za posao i svakodnevni život.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.