VUČIĆ IZ 90-IH SE POVAMPIRIO: Diktator izigrava vrhovnog cenzora, stanje u medijima kao za vreme Miloševića!
Foto: EPA

nikad gore

VUČIĆ IZ 90-IH SE POVAMPIRIO: Diktator izigrava vrhovnog cenzora, stanje u medijima kao za vreme Miloševića!

Diktator danas pokušava da završi misiju koju je započeo kao zloglasni ministar informisanja u Miloševićevom režimu

Objavljeno:

Ono što je započeo kao zloglasni ministar informisanja, Aleksandar Vučić danas pokušava da dovrši - gušenje svake kritike i medija koji pišu protiv režima.

Diktator Aleksandar Vučić, jasno je sada više nego ikad, danas pokušava da završi misiju koju je započeo kao zloglasni ministar informisanja u Miloševićevom režimu.

Njegov cilj je jasan - ugušiti svaku kritiku i medije koji se usude da kažu ono što svi vide: „Car je go!“

CAR JE GO! Sve laži Aleksandra Vučića koje je uspeo da nam proda! (VIDEO)

Ovo se posebno odnosi na pokušaj gašenja „Adrija medija grupe“ putem nezakonite poreske blokade. Čim se dokopao apsolutne vlasti, Vučić se svojski potrudio da odmah oproba svoje omiljene metode kojima se proslavio kao Miloševićeva batina specijalizovana za pritiske, ucenjivanje, gušenje i gašenje nerežimskih medija i ponižavanje i progon novinara.

Medijske slobode koje vrhovni cenzor Vučić pokušava da uguši moraju biti odbranjene, jer Srbija ne sme da dozvoli da zbog Vučića i njegovih hijena ostane gladna i u mraku.

UDAR Svetlana Lukić o tužbama funkcionera

PEŠČANIK: VLAST POKUŠAVA DA NAS UGUŠI

foto: Fonet

Svetlana Lukić, urednica sajta Peščanik, kaže da je ovaj sajt ugrožen serijom tužbi od strane visokih državnih funkcionera i da mu preti gašenje. Najnovija je tužba bivšeg direktora „Elektromreža“ i kuma predsednika Vučića Nikole Petrovića, a pre njega tužbu protiv Peščanika podneo je i ministar policije Nebojša Stefanović.

- Smatramo da je Peščanik ugrožen serijom tužbi koje se protiv nas podnose u poslednje vreme. Za Petrovića je problem pominjanje afere s vetroparkovima. Za Nebojšu Stefanovića je problem čuvena Savamala - objašnjava Svetlana Lukić za Radio Slobodna Evropa.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.