JELENA MAĆIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Nedopustivo je da Vučić zloupotrebljava državu da bi ugasio Kurir
Foto: Filip Plavčić

BRUTALAN PRITISAK NA Amg

JELENA MAĆIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Nedopustivo je da Vučić zloupotrebljava državu da bi ugasio Kurir

Šminkerka Jelena Maćić smatra da je tošzoje režim uradio AMG apsolutno neprihvatljivo, kao i to da se cela država podredi volji jednog čoveka i da se krše zakon i ustav

Objavljeno:

"Mislim da je krajnje vreme da Brisel reaguje na ovo, jer to definitivno traži intervencije iz inostranstva. On (Vučić) verovatno želi da ugasi Kurir. Nasmešnije mi je što je Vučić onomad, pre nekoliko godina, kad je druga vlast htela da ugasi Kurir, prvi dotrčao da potpiše peticiju da se ne gasi. Onda je branio slobodu misli, šta mu je sada? Ne može to jednom potpišeš peticiju, a sad radiš nešto potpuno suprotno. Nedopustivo je da koristiti državu da dođe do cilja, ovo su lične stvari. Odakle mu ideja da se trudi da ugasi bilo koju kuću i da ostavi ljude nezaposlene. To je bezdušno, surovo, egoistično", rekla je Maćićeva. Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.