MARINIKA TEPIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Pisanje Kurira Vučića izuva iz cipela, zato je i krenuo u odmazdu jer je sposoban samo za davljenje medija
Foto: Kurir

brutalan pritisak na amg

MARINIKA TEPIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Pisanje Kurira Vučića izuva iz cipela, zato je i krenuo u odmazdu jer je sposoban samo za davljenje medija

Poslanica Nove stranke Marinika Tepić ocenila je da je i pticama na grani jasno da je reč o odmazdi prema Kuriru i da iza nje stoji Vučić.

Objavljeno:

"To je uradio pomoću državnih organa koje je instrumentalizovao u lične svrhe, naročito u obračunu s političkim protivnicima, što za njega jesu i mediji koji mu ne jedu iz ruke. Ali to vam je to iskustvo radikalskog ministrovanja informisanjem. On se, zapravo, jedino u te dve stvari dobro pokazao: kao stvoren za vladu Slobodana Miloševića i kao najsposobniji za davljenje medija. Mogu zamisliti koliko ga pisanje Kurira izuva iz cipela kad je posegnuo za ovakvim instrumentima, ali imajte u vidu da beogradske izborne igre tek počinju i bojim se da će se odnos i prema Kuriru, ali i prema drugim nerežimskim medijima tek radikalizovati, proporcionalno progresiji njegovog stanja i diktature u kojoj s uživanjem mrcvari, ponižava i davi sve koji mu se ne dive", rekla je Marinika Tepića. Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.