KENA OTKRIO: Većina iz SNS nije ustala kad je Ana ušla u Skupštinu, Martinović se drao da ne aplaudiraju!
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

tajne iz parlamenta

KENA OTKRIO: Većina iz SNS nije ustala kad je Ana ušla u Skupštinu, Martinović se drao da ne aplaudiraju!

- To mediji verovatno nisu preneli, ali ceo prvi i drugi red, prvi i drugi ešalon SNS nije želeo da ustane i pozdravi gospođu Brnabić - kazao je on

Objavljeno: 18:28h

Poslanik DS Radoslav Milojičić otkrio je za Espreso scenu iz skupštine koja bi mogla mnogo da otkrije o odnosu SNS prema novoj premijerki Ani Brnabić:

- Gospodin Vučić je izabrao najbolju lutku koja će biti najposlušnija od mnogo lutaka koje ima u SNS. Ono što je veći problem je što ta Vlada nema nikakvog političkog legitimiteta, što gospođa Brnabić nema nikakvog političkog legitimiteta. Mogli ste da izaberete bilo koju osobu sa ulice i da je postavite da bude premijer, to jest to je Aleksandar Vučić mogao da uradi, to je uradio sa Anom Brnabić. Nijedan ministar sem ministara Socijalističke partije Srbije nije učestvovao ni na jednim izborima, nije doneo nijedan jedini glas, niko za njega nije glasao i nije se kandidovao ni na jednim izborima.

foto: Dragan Kadić

Tako da je to vlada bez potpunog legitimiteta i videli smo po aplauzima SNS u skupštini i njihovih poslanika i pri formiranju vlade i po govorima. Videli smo da se gospodin Martinović drao bukvalno na većinu poslanika, rekao im je da sednu jer su oni ustali kada je Ana Brnabić ušla u salu u prvu put. To mediji verovatno nisu preneli, ali ceo prvi i drugi red, prvi i drugi ešanol SNS nije želeo da ustane i pozdravi gospođu Brnabić i još su govorili poslanicima iza sebe koji su ustali da sednu kazao je on.

Ostatak intervju čitajte u nedelju 9.jula na Espreso.co.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.