NENAD POPOVIĆ UGOSTIO NIKA VUJIČIĆA: On je jedan od najboljih ambasadora Srbije u svetu!
Foto: Fonet

susret u nemanjinoj

NENAD POPOVIĆ UGOSTIO NIKA VUJIČIĆA: On je jedan od najboljih ambasadora Srbije u svetu!

Popović i Vujičić posebnu pažnju su posvetili pitanju razvoja internet platformi, koje su namenjene obrazovanju dece i omladine u Srbiji i širom sveta

Objavljeno:

Ministar za inovacije i tehnologije u Vladi Srbije Nenad Popović razgovarao je danas sa poznatim humanistom i motivacionim govornikom srpskog porekla Nikom Vujičićem o inovacijama na polju informacionih tehnologija.

Popović i Vujičić posebnu pažnju su posvetili pitanju razvoja internet platformi, koje su namenjene obrazovanju dece i omladine u Srbiji i širom sveta.

Popović je istakao da Vlada Srbije prepoznaje i visoko vrednuje napore koje Vujičić ulaže u humanitarni rad širom sveta.

- Nik Vujičić je jedan od najboljih ambasadora Srbije u svetu. On je istovremeno primer mladima u našoj zemlji da ništa nije nemoguće ako snažno verujete u ono što radite - rekao je Popović.

foto: Fonet

Vujičić je izrazio zadovoljstvo što Vlada Republike Srbije ima ministra za inovacije i istakao da naša zemlja ima veliki potencijal za privlačenje stranih investicija za inovacije i informacione tehnologije

- Stvaranje novih poslova u ovoj oblasti važno je za zaustavljanje odlaska mladih iz Srbije - rekao je Vujičić.

Poznati australijski motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić boravi u Srbiji gde će održati niz tribina, a sinoć je nastupio kao govornik na Egzit festivalu u Novom Sadu.

Njegova životna priča je ohrabrila i motivisala milione ljudi širom sveta, a njegove knjige su prevedene na mnoge jezike.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.