GDE JE I ŠTA RADI MILUTIN MRKONJIĆ? Dugo nismo čuli ni reč o njemu, a u međuvremenu je NAŠAO NOVI POSAO!
Foto: Fonet

snašao se!

GDE JE I ŠTA RADI MILUTIN MRKONJIĆ? Dugo nismo čuli ni reč o njemu, a u međuvremenu je NAŠAO NOVI POSAO!

Milutin Mrkonjić, bivši ministar infrastrukture, angažovan je kao savetnik u nemačkom fondu Finkor koji želi da kupi preduzeće Ratko Mitrović, piše Blic

Objavljeno:

Tako će sada sa sasvim druge funkcije pokušati da spase nekadašnje veliko građevinsko preduzeće, koje je u stečaju i velikim materijalnim problemima, iako je to mogao da uradi mnogo ranije, odnosno dok je bio resorni ministar.

Radnici ove nekada velike kompanije su na ivici egzistencije jer im nisu isplaćene zarade za dve godine. Pored toga, Ratko Mitrović državi za porez duguje 500 miliona dinara i upravo taj dug je razlog zbog kojeg država ima nameru da proda firmu Finkoru.

Posle monstruznog ubistva majke troje dece oglasila se i Zorana Mihajlović: SVAKA DRUGA ŽENA TRPI NASILJE!

foto: Dragan Udovičić

Mrkonjić je potvrdio da tamo već šest meseci radi kao specijalni savetnik, ali dodaje da se s njim niko nije konsultovao oko kupovine Ratka Mitrovića. "Ako me budu pitali, reći ću im da to urade jer je to dobra kompanija, kaže Mrkonjić. Na pitanje zašto nije rešavao probleme u Ratku Mitroviću dok je bio ministar, odgovara: "U toj firmi u vreme mog mandata nije bilo problema“.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.