SVE VUČIĆEVE NJUŠKE: Oni brane diktatorski režim svim silama! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Printscreen / Tv Happy

junak do junaka!

SVE VUČIĆEVE NJUŠKE: Oni brane diktatorski režim svim silama! (FOTO) (VIDEO)

Od otvorenih hvalospeva, "otvorenih pisama", histerija, fingiranja nesvestica do niskih udaraca za političke neistomišljenike!

Objavljeno:

Gde su politički, ekonomski, vojni i drugi analitičari i kritičari, a da nisu Vučićevi poltroni?

Zašto ćute?

Neki ćute, a neki nemaju prostor za delovanje, za to vreme ove " miševi kolo vode".

Dok oni "ćute", drugi na sva zvona brane režim, a ovo su najistaknutiji među njima:

Sećate se inspektora koji je uhapšen ispred kuće ministra Stefanovića? Policija je navodno "samo radila svoj posao"

1. Vladimir Đukanović Đuka

On se zove Vladimir Đukanović. Rođen je 1979. godine i po zanimanju je diplomirani pravnik. Ljude koji nisu bili za SRS, SPS, DSS nazivao je "prozapadni kerovi koji otvoreno pokazuju koliko mrze Srbiju" (izjava 3. aprila 2008). Sada, Đuka je novi čovek, obojen demokratskim bojama i zapljusnut Vučićevim kultom ličnosti.

foto: Stefan Jokić

Đuka je čovek koji se 2005. godine uključio u emisiju u kojoj je gostovao sadašnji predsednik Aleksandar Vučić.

- Jesam se ja uključio u emisiju, i to nije jedini put. U slične emisije sam se uključivao 80-100 puta, ne znam tačno. Negde čak imam i snimak sa svim uključenjima - priča poslanik SNS-a i dodaje:

- Tada, pre 2005. godine, postojala je emisija koja se zvala "Maska dana". U nju nikad nisu dovodili radikale. Nas nekoliko je svakodnevno zvalo i uključivalo se u emisiju kako bismo postavljali pitanje: Zašto niko ne sme da pozove Šešelja? Ubrzo je ta emisija prestala da se emituje - zaključio je on.

Pored toga na Tviteru je stao u odbranu batinaša koji su u danu kad je Vučić položio predsedničku zakletvu bezobrzirno napali novinare i foto-reportere koji su pratili miting podrške SNS i kontramiting opozicije.

2. Željko Mitrović

Vlasnik Pinka Željko Mitrović svakodnevno sramno zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju na televiziji Pink i otvorenim pismima (za koje se osnovano sumnja da ih piše osoba sa inicijalima P. L.) bestidno napada neistomišljenike Aleksandra Vučića i njegovog režima.

foto: Zorana Jevtić

"Umobolni, retardirani, zadrigli, dripac, lopina, kriminalna bitanga, gmaz, strani plaćenik, svinja, tarantula..." samo su neke od kvalifikacija upućene ličnostima kojima se obraćao. A spisak je dugačak, od profesora Čedomira Čupića, preko Nebojše Čovića, Saše Radulovića, Saše Jankovića, Radoslava Milojičića, Aleksandra Rodića do poslednjeg, Saše Mirkovića.

Kada su mu jednom prilikom zamerili preteranu naklonjenost Aleksandru Vučiću i odsustvo kritike njegove vlade, Mitrović je rekao da se Pink opredelio da pruži snažnu podršku svakom ko je rešio da napravi nešto od ove države.

- Apsolutno sam uveren da nismo, niti ćemo skorije imati nekog s tolikom posvećenošću i energijom. Nekad me je sramota kad me pozove, a ja nisam neko ko ustaje u šest ujutro, i tad se osećam kao da smo mi slabiji od njega. Aca je mašina koja ne staje od 20 do 22 sata dnevno. Kao da je s druge planete. Ja sad spavam manje od šest sati dnevno jer me je sramota da on može da izdrži, a ja ne mogu. Mrtav sam ubeđen da podrškom njemu radimo ispravnu stvar. Sve ide ka tome da ova zemlja izađe na nešto dobro - izjavio je Mitrović, trepnuo nije.

3. Milomir Marić

Gospodin Marić redovno ugošćava predsednika u svojoj emisiji. On ga pušta da priča do mile volje, smanjuje svoje prepoznatljive upadice, ali i dozvoljava aktove glume koji "idu u prilog" predsedniku.

foto: Printskrin / Tv Hepi

Podsetimo na situaciju na dečaka koji je sedeo u publici u studiju TV Hepi, baš iza premijerovih leđa, kada je u jednom momentu pao u nesvest. Svi u studiju su zanemeli i ukipili se, a prvi se snašao i reagovao Aleksandar Vučić koji je bez razmišljanja požurio u pomoć dečaku. Možete zamisliti oduševljenje publike!

4. Dragan Vučićević

Dragan J. Vučićević je glavni "pas čuvar" Aleksandra Vučića. Iako sebe naziva "večitom opozicijom", to deluje smešno jer u svojim novinama "Informer" piše hvalospeve o Vučiću, bestidno vređa njegove političe neistomišljenike i nema meru.

foto: Fonet

Teatralan je i ne stidi se svoje ljubavi prema predsedniku (kao i prema, uostalom, svakom dosadašnjem finansijeru, od Soroša, preko Miškovića, itd). Ne libi se da proziva u svojim novinama svakog ko kaže išta loše protiv Aleksandra Vučića.

Jer, GOSPODAR MU JE OBEĆAO ŽIVOTE, kako bi rekao Tom Vejts u briljantnoj epizodi:

Na tapetu Vučićevića mu je bio i sportski novinar, Dejan Anđus.

Podsetimo, viši sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana novinaru Dejanu Anđusu koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude.

foto: Zorana Jevtić

Ovaj vid pritiska na medije usledio je odmah pošto je javnost od Anđusa čula kako Vučić tesno sarađuje s vođama navijačkih grupa, kojima čak i namešta unosne poslove preko tendera u javnim preduzećima.

Pored toga, Dragan. J. Vučićević se služi unošenjem panike i lažima kako bi uznemirio Srbiju.

Naime, on je na svom portalu objavio vest da je tokom obeležavanja Vidovdana na Kosovu i Metohiji došlo do oružanih sukoba u kojima je teže povređeno oko 20 Srba i nekoliko policajaca! Opisani događaj se zaista, nažalost desio, ali 2012. godine, o čemu su opširno pisali mediji. Logično, on je to uradio kako bi uneo paniku i strah građanima da se sprema navodni državni udar protiv premijera Aleksandra Vučića.

5. Dejan Vuk Stanković

"Nezavisni" analitičar, Dejan Vuk Stanković danima iznosi samo hvalospeve na račun Aleksandra Vučića i SNS. Nije mu uputio nijednu kritiku, a političke neistomišljenike surovo kritikuje i ne pokazuje nikakvu vrstu objektivnosti.

foto: Beta

On je čak stvarao neprirodnu i vrlo opasnu atmosferu gde je iznosio lažne uzbune kako bi predsedniku "dao na značaju".

- Relativizacija bezbednosnih izazova i kriminalizacija brata premijera Srbije Aleksandra Vučića, sve to podseća na medijsku pripremu ubistra premijera Zorana Ðinđića, izjavio je analitičar Dejan Vuk Stanković i to za Informer.

- Dolaskom Vučića na vlast mnoge stvari su se promenile u srpskoj politici. Politički ga ne možete mnogo da osporite, ni spoljno politički kurs, ni ekonomske rezultate, ali zato možete da krenete na napade - još jedna je njegova izjava.

Zatim je prešao i na Pink gde je bez ikakvih ograničenja držao monolog.

- Sada imamo neku vrstu reprize, nadam se ne sa istim ishodom. Imamo danas u Srbiji da se politički protivnici umesto da kritukuju na pravi način, vrši se neka vrsta personalnih i ličnih napada - naglasio je Vuk Stanković gostujući na TV PInk.

I "najslađe" za kraj.

Dejan Vuk Stanković priča o dobrom životu građana, "Beogradu na vodi" i dostignućima predsednika gde druge nego kod Đuke "na kafi".

6. Dragomir Anđelković

Na sličan način kao i Dejan Vuk Stanković, analitičar Anđelković obara rekorde kada su u pitanju stihovi lepih reči za aktuelnog predsednika, i ne samo to, već je svaka kritika pomenutog - neprihvatljiva i spada u domen "opasnosti".

- Politički analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da su dva ključna faktora doprinela rejtingu SNS - razočarenje građana u put kojim je zemlja išla posle 2000. i "energija" vicepremijera.

Kada je trebalo ići i protiv Tomislava Nikolića u raskolu čuvenog dua - jasno je odabrao stranu, bio je među prvima koji je to učinio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.