MUKE ISUSOVE: Slavica Đukić Dejanović RONI SUZE ZBOG FOTELJE?
Foto: Beta / Miloš Miškov

u šoku!

MUKE ISUSOVE: Slavica Đukić Dejanović RONI SUZE ZBOG FOTELJE?

Slavica ronila suze jer nije dobila portfelj!

Objavljeno:

Pre nedelju dana, Srbija je dobila novu vladu, ministri su položili zakletvu i iako je delovalo da su svi zadovoljni svojim pozicijama, naš list je otkrio da nije baš tako.

Naime, Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku, razočarana je što joj je i u ovom sazivu Vlade pripao taj resor. Naš izvor iz vrha SPS-a otkrio nam je da je na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije na kojoj su donošene odluke ko će sve iz SPS-a biti predložen za kandidata za ministra Slavica Đukić Dejanović insistirala da ona bude predložena za neko ministarstvo sa portfeljom, a kada je dobila odrečan odgovor, pobesnela je.

LJUDI MOJI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Nebojša Krstić Krle opleo po Vučiću ZBOG JARBOLA?!

- Vikala je: „Ja hoću portfelj, dosta mi je ovog ministarstva, valjda sam toliko zaslužila nakon svih ovih godina u stranci i napora koje sam uložila“. Ivica Dačić ju je blago rečeno ignorisao, kao i svi ostali, a onda je ona počela da plače. Zaista je situacija bila za nevericu, posle se pomirila sa sudbinom, odnosno, složila se sa tim da nastavi da vodi to ministarstvo - prepričava naš izvor.

foto: Fonet

To što je nekadašnja ministarka zdravlja imala ambicije da u novom sazivu Vlade dobije neko „jače“ ministarstvo, prema rečima političkog analitičara Branka Raduna sasvim je logično.

- Ko god se bavi politikom želi da jednog dana postane ministar, a kada je neko ministar bez portfelja, jedina mu je želja da dobije portfelj, naročito njoj, koja je već bila na čelu ministarstva sa portfeljom, pa je izgubila to mesto. Političari, generalno, vrlo emotivno i tragično doživljavaju gubitak pozicije, ako nešto ne dobiju, to je za njih kraj sveta. Toliko ulažu energije u političku utakmicu, da je to više od bilo kakvog posla, bukvalno mi sada vidimo neke ljude koji su otkako su otišli sa vlasti potpuno propali, kao da više nemaju volju za životom, kao da se vode mišlju „ako nemam funkciju, moj život više nema smisla”, a to je vrlo pogrešan pristup - komentariše Radun.

foto: Fonet

Podesećanaj radi, u vladu Ane Brnabić iz tabora socijalista od novih lica ušli su Branko Ružić i Goran Trivan, a ostali su u njoj Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Slavica Đukić Dejanović.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.