ČAČAK SE NE PLAŠI BATINAŠA IZ SNS: Obradović poručio da Čačani ne daju na sebe i da nasilje tamo ne prolazi!
Foto: Fonet

oštro

ČAČAK SE NE PLAŠI BATINAŠA IZ SNS: Obradović poručio da Čačani ne daju na sebe i da nasilje tamo ne prolazi!

Lider Dveri je rekao da je Čačak jedan od poslednjih gradova u Srbiji koji je slobodan i u kojem se narod ne plaši Srpske napredne stranke

Objavljeno:

Lider Dveri Boško Obradović, osvrćući se na jučerašnji događaj u Čačku na kojem je Srpska napredna stranka maltene demonstrirala silu, rekao je da SNS misli da može i u Čačku da prođe sa batinašima i nasiljem, ali da tako neće moći.

Obradović je za "Espreso" rekao da je Čačak jedan od poslednjih gradova u Srbiji koji je slobodan i u kojem se narod ne plaši Srpske napredne stranke.

- Čačak je danas jedna važna tačka otpora vlasti SNS i zato opozicija u Čačku, predvođena Dverima mora biti uništena. Ako su mislili da će i u Čačku proći njihovi SNS batinaši i nasilje - prevarili su se. Čačak je voćka čudnovata - ne slomi ga, al zube polomi. Mislili su da ga slome svi, od Tita do Vučića, ali nikada nisu i neće uspeti - rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, čelnici vlasti od početka su želeli incident za koji bi bile optužene Dveri i koji bi u drugi plan bacio njihovo pravno nasilje, bahatost i bezobrazluk predsednika skupštine Igora Trifunovića.

Boško Obradović o incidentu u Čačku: SNS je bahata i nasilnička vlast koja pokušava da uguši poslednji glas opoz­icije u Srbiji! (FOTO)

- Zato Dveri traže ostavku Igora Trifunovića, raspuštanje skupštine, uvođenje privremenih mera i nove gradske izbore u Čačku, pa neka građani kažu šta misle o svemu ovome - rekao je Obradović, i dodao da uprkos izraženoj želji odborničke grupe Dveri za normalizacijom rada gradske skupštine – čačanska vlast je odbila sve njihove predloge.

foto: Beta

Lider Dveri dodaje da iako su juče ponudili rešenje kako da se izađe iz ove političke krize, vlast je nastavila sa kažnjavanjem odbornika opozicije i novim isključivanjima sa sednice.

U ČAČAK UPALI BATINAŠI SNS, a tu je i policija u civilu! PLJUŠTE PSOVKE I UVREDE, sednica opet prekinuta!

- Na kraju je predsednik skupštine grada Igor Trifunović ukinuo raspravu o novom poslovniku i na taj način zabranio svim odbornicima opozicije da uopšte govore. To je bila kap koja je prelila čašu, nakon koje je krenuo fizički napad gradskog većnika SNS Dušana Radojevića na odbornike opozicije i lične uvrede i psovke od strane odbornika SNS Miodraga Jaćimovića upućene šefu odborničke grupe Dveri Aleksandru Tanaskoviću - rekao je Obradović.

Inače, i danas je sednica opet prekinuta, u salu su "uleteli" SNS batinaši, napisao je na Tviteru Obradović.

- Ponovo prekinuta sednica skupštine Čačka. Uletelo nekoliko batinaša SNS. Prisutna i policija u civilu. Nikako da shvate da ne može na silu - napisao je lider Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.