OSTAVKA, ODMAH! Nebojša Stefanović PROMOVISAO MONSTRUMA KOJI JE PRED DECOM ZVERSKI ŽENI SMRSKAO GLAVU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Kurir, Dragan Kadić

STRAŠAN SKANDAL!

OSTAVKA, ODMAH! Nebojša Stefanović PROMOVISAO MONSTRUMA KOJI JE PRED DECOM ZVERSKI ŽENI SMRSKAO GLAVU! (FOTO) (VIDEO)

Milan Lovrić je jutros pronađen mrtav na šinama

Objavljeno:

Milan Lovrić juče je brutalno usmrtio svoju suprugu Olgu udarcima kamenom u glavu u centru za socijalni rad na Novom Beogradu, tačnije u Tošinom bunaru.

Kako se ispostavilo, auto-školu ovog monstruma promovisao je lično ministar Nebojša Stefanović, i to dok je Lovrić bio u pritvoru, zbog nasilja nad suprugom, koju je juče zverski ubio!

Nakon monstruznog ubistva muškarac je potom pobegao s lica mesta, na kom je nesrećna žena ostala mrtva.

foto: Kurir

USMRTIO ŽENU KAMENOM NA NOVOM BEOGRADU: Stravičan zločin u Centru za socijalni rad!

Ubica je potom, rano jutros, kako su pojedini beogradski mediji objavili, pronađen mrtav na šinama na stanici Tošin bunar.

foto: Dragan Kadić

Krvnički je juče usmrtio svoju ženu kamenom pred njihovo troje dece, a onda je skočio pod voz! UBIO SE MONSTRUM IZ BEOGRADA!

Monstruzni zločin, ali i samoubistvo ubice koje je usledilo nakon njega počelo je da odmotava klupko - ko je zaista Milan Lovrić?

foto: Kurir

Milan Lovrić bio je instruktor vožnje i, kako su pisali mediji, pravi vlasnik jedne od najpoznatijih auto-škola na Novom Beogradu, ali i muškarac koji je ranije već osuđivan zbog nasilja u porodici.

Naime, kao vlasnik auto-škole bila je upisana njegova supruga Olga, koju je juče ubio, dok je stvarni vlasnik bio on. Inače, ova auto-škola je u martu ove godine dobila novog vlasnika, a Olga je izbrisana iz registra.

Iako je Lovrić prošle godine bio u zatvoru, i to zbog višestrukog nasilja u porodici (tukao je ženu i malog sina), ministar policije Nebojša Stefanović je izabrao upravo njegovu auto-školu i promovisao je u januaru prošle godine!

foto: Dragan Kadić

Ovu školu je, kako je Kurir pisao u januaru 2016. godine, reklamirao Nebojša Stefanović i novopečeni direktor policije Vladimir Rebić.

foto: Dragan Kadić

Oni su u ovoj auto-školi „Pravo“ predstavljali novi elektronski način polaganja vozačkog ispita.

Kako je Kurir tada pisao, na osnovu informacije od izvora u MUP, ministar je odabrao upravo auto-školu čiji se stvarni vlasnik Lovrić tada nalazio u pritvoru zbog optužbi za nasilje u porodici. Ministar je, naravno, morao da zna za sve ovo, pošto je u prirodi njegove funkcije da bude informisan o ovim stvarima.

foto: Dragan Kadić

Izvor Kurira iz policije tada je istakao da je neverovatno da najviši funkcioneri posećuju firme čiji su vlasnici bili u sukobu sa zakonom, a naročito kada je reč o ozbiljnim nasilnicima. Da skandal bude veći, upravo je Rebić, pre dolaska na čelo srpske policije, bio načelnik saobraćajne uprave, u čijoj nadležnosti su i auto-škole.

A ovakva je atmosfera bila u poznatoj auto-školi, u kojoj je govorio ministar policije dok je njen stvarni vlasnik, inače zaposlen kao instruktor, bio iza rešetaka.

Posle ove promocije, on je pušten na slobodu, a juče je ubio suprugu pred maloletnom decom, pa je kasnije izvršio samoubistvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.