Mirković opleo po Stefanoviću: Doktore, nekad si lepio plakate, a sad si produžena ruka kriminala koja se guzi po kabinetima!
Foto: Beta

BIO NAJBOLJI U PENJANJU NA BANDERE

Mirković opleo po Stefanoviću: Doktore, nekad si lepio plakate, a sad si produžena ruka kriminala koja se guzi po kabinetima!

"...Doktor! U čemu? U nameštanju lažnih afera ili u guženju u kabinetu?"

Objavljeno: 22:02h

Saša Mirković, bivši član GO SNS i bivši gradonačelnik Zaječara, na Fejsbuku je javno odgovorio na optužbe ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji je izjavio da se MIrković sumnjiči u Zaječaru za ispumpavanje novca iz javnih preduzeća i da on zna da tužilaštvo vodi postupak protiv njega.

VUČIĆ: Od jeseni DEBATA O PROMENI USTAVA! ŠEŠELJ: To mi liči na "trla baba lan da joj prođe dan"

Mirkovićev odgovor prenosimo u celosti:

foto: Beta

- Sećam se vremena iz 2008 god. kad si se peo najviše na banderu, kako bi mi dokazao da si ti "najbolji" za lepljenje plakata, i da možes da ih zalepiš najviše u jednoj večeri. Poštovao sam to, jer si se takav i pokazao.

Onda sam shvatio da si odjedanput postao DOKTOR!

U čemu? U nameštanju lažnih afera ili u guženju u kabinetu?

Posle sam shvatio da si progresivan i u jednom i u drugom, a danas sam shvatio da si napredovao i u laganju. Ali, i nije mi bio to problem, jer sam ti video oči, zato sto nosiš naočare bez dioptrije, voliš da ličiš na šefa! Jel da?

foto: Zorana Jevtić

Mozda su razni ljudi izvlačili svasta iz javnih preduzeća, ali si pomesao mene sa tim ljudima ili sobom, jer ja za razliku od tebe nikada nisam mogao da utičem na rad preduzeća, bio sam samo predsednik skupštine i poslanik.

Slagao si sve, i ne shvatam kako ti možes da budes mlnistar u ovoj državi, ti koji si produžena ruka organizovanog kriminala u vrhu države. Znamo to i ti i ja.

Upozoravao si me i pretio, čak su i moju krivičnu prijavu protiv tebe i Vučića odbili, a da me nisu ni pozvali da dam izjavu. Završio si i to, kao što si završio da se ne radi ni istraga ko je bacio bombu na moju kuću.

Kad zamenimo uloge u zivotu, sve ovo što si ti radio i radiš, ja neću raditi,. jer poštujem decu, žene i porodicu. Izaći ću ti na svaki TV duel, kao što sam i Ničiću.

Naravno Nebojša, za sve ono što si uradio i što u tzv.produženom krivičnom delu i dalje radis, (nameštas ljudima, kriješ kriminal iza funkcije, etiketiraš ljude, maltretiraš žene i decu, napadaš roditelje politickih protivnika, ne vraćaš novac koji si uzeo za kampanje) moraćes nezavisnom pravosuđu da odgovaraš, a rekao bih i samom Bogu, jer si mnoga zlodela napravio, kad krenemo od dnevnog lista Pravda pa nadalje.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.