TREĆI KRUG GLASANJA ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ JE POČEO: Izaberite koja je izgovorena neistina veća!
Foto: kurir

IDMEO DALJE...

TREĆI KRUG GLASANJA ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ JE POČEO: Izaberite koja je izgovorena neistina veća!

Počeo je treći krug glasanja za NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ!

Objavljeno:

KOJA JE NAJVEĆA OD SLEDEĆE ČETIRI OČIGLEDNE LAŽI!

Polako, biće još izbora

IMAĆU TV DUEL SA OPOZICIJOM

Za ovu laž Aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića znaju i vrapci na grani. Čovek kome su u svakoj prilici puna usta pohvala i komplimenata za sopstvene rezultate, uz koje uglavnom ide ono sad već čuveno „prvi put u novijoj istoriji“, za sve vreme otkako je na vlasti nije našao hrabrosti da izađe na crtu bilo kome iz redova opozicije. Naravno, to ga nije sprečilo da se hvali kako će to uraditi, čak i sa petoricom odjednom.

- Obećavam vam da ću naći vremena i da ću naći načina da izađem na duel sa njih petoricom. I to nema nikakvog karikaturalnog pristupa, niti bilo čega drugog - rekao je na TV Hepi premijer Vučić.

Da li treba reći da gospodin predsednik „nije našao vremena“, ali i te kako jeste ima vremena da u svakoj prilici tokom kampanje blati članove opozicije i iznosi razne neistine na njihov račun. Dakle, realnost ga ponovo demantuje - nije nikada ispunio obećanje dato 21. marta 2016. godine.

Ali polako, kako je krenulo, biće još izbora.

Laž 12

Obećavam vam da ću naći vremena i da ću naći načina da izađem na duel sa njih petoricom. I to nema nikakvog karikaturalnog pristupa, niti bilo čega drugog.

21. mart 2016

ISTINA: Kao što je poznato, tokom prošlogodišnje kampanje za parlamentarne izbore tadašnji premijer nije se pojavio na TV duelu ni sa kim iz redova opozicije, iako je dobio nekoliko poziva od opozicionih lidera. Isto se ponovilo i u kampanji za predsedničke izbore ove godine.

**************************************************

LAŽ 11

Možda sledeće godine

PODNEĆU OSTAVKU NA MESTO ŠEFA BIROA SLUŽBI BEZBEDNOSTI

Jedna od najčešćih laži Aleksandra Vučića, alijas Barona Minhauzena, jeste da će podneti ostavku na poziciju na koju ga je postavio Tomislav Nikolić nakon što je postao predsednik Srbije. Vučić je tada, podsetimo, bio prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane. Kada je u aprilu 2014. izabran za predsednika Vlade, nastavio je da bude na čelu Biroa, uprkos tome što je najavio da će povući.

- Kao što znate, pre nego što budem smenjen, a uskoro ću biti smenjen sa mesta šefa Biroa, ili kako hoćete, podneću ostavku, pa će gospodin Nikolić nekog drugog da postavi - izjavio je u junu te godine.

Danas imamo paradoksalnu situaciju da je Vučić predsednik Srbije i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, iako zakon propisuje da ovim telom treba da upravlja neko koga odredi predsednik Srbije.

Kao što znate, pre nego što budem smenjen, a uskoro ću biti smenjen sa mesta šefa Biroa, ili kako hoćete, podneću ostavku, pa će gospodin Nikolić nekog drugog da postavi

20. jun 2014.

ISTINA 11:

Tri godine je prošlo od ovog obećanja, a Aleksandar Vučić je i dalje šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Proteklih godina nekoliko puta u javnosti je najavio da će otići sa ove funkcije, ali je se nije odrekao. Još jedna velika laž Aleksandra Vučića.

*************************************

LAŽ 10

Jednog dana, videćete

UKINUĆEMO DUPLE PLATE NA KOSOVU

Još jedno od neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića jeste ukidanje duplih plata za zaposlene na Kosovu i Metohiji. Vučić je rešenje ovog problema najavio još dok je bio prvi potpredsednik Vlade.

- U toku ove nedelje Vlada Srbije doneće odluku o ukidanju duplih plata, odnosno nemogućnosti primanja dve ili tri plate kao što je to bio slučaj do sada na Kosovu i Metohiji - izjavio je u oktobru 2012. godine.

U skladu s tim, ubrzo je donet zaključak Vlade kojim se traži da nadležni organi utvrde ko sve prima plate iz srpskog i kosovskog budžeta i da se prema njima preduzmu adekvatne zakonske mere. Otprilike je to sve što je urađeno do danas. Javna je tajna da određeni funkcioneri još primaju duple plate, o čemu je govorio i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić nekoliko puta.

LAŽ 10: „U toku ove nedelje Vlada Srbije doneće odluku o ukidanju duplih plata, odnosno nemogućnosti primanja dve ili tri plate kao što je to bio slučaj do sada na Kosovu i Metohiji

15. oktobar 2012.

ISTINA 10: Od ovog Vučićevog obećanja prošlo je gotovo pet godina, ali praksa da Srbi zaposleni na Kosovu i Metohiji primaju plate iz srpskog budžeta i od prištinskih institucija i dalje traje.

****************************************************

LAŽ 9

U laži su kratke noge

IZGRADNJA KULE BEOGRAD DO KRAJA 2016.

Projekat „Beograd na vodi“ može se predstaviti kao jedan od najvažnijih koje je Vučić objavio otkako je na vlasti. U svakoj prilici usta su mu bila puna obećanja kako će Beograd zahvaljujući ovoj investiciji biti preporođen i kako će svi hrliti da dođu u njega kada sve bude gotovo.

Ali upravo je u ovom slučaju izrekao gomilu obećanja koja nije ispunio. A po svoj prilici, biće ih još.

Tokom predizborne kampanje 2014. Vučić je govorio da će „do kraja 2018, početka 2019“ biti izgrađen kompletan projekat sa kulom, za koju se tada tvrdilo da će imati 210 metara, zgradama, poslovnim prostorima, tržnim centrom i „beogradskim Šanzelizeom“ od 1,8 kilometara. Osim dve stambene kule, čija izgradnja još traje, kao i šetališta, ništa od obećanog nije ispunjeno.

LAŽ 9

Beogradska kula biće najveći, najlepši, najvažniji objekat, koji će predstavljati novi lendmark Beograda. Dogovorili smo se da već pre kraja 2016. kula spolja bude potpuno gotova

27. jun 2014.

ISTINA 9:

Radovi na Kuli Beograd ni do danas nisu počeli. Jedino što je urađeno jeste to što je u aprilu 2016. postavljen kamen temeljac, i to je sve. Radovi bi, prema najnovijoj prognozi, trebalo da počnu u oktobru ove godine. Bilo je najavljivano da će kula biti izgrađena do aprila 2019, ali je i taj rok probijen, pa je najnoviji postavljen za 2020. godinu. Živi bili pa videli...

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.