VUČIĆ POBESNEO KAD JE VIDEO DA GA SNIMAJU MOBILNIM! I to u trenutku dok je uzvikivao: Živeo Šešelj, bravo Šešelj!
Foto: Dhnet.be

eh, ta prošlost...

VUČIĆ POBESNEO KAD JE VIDEO DA GA SNIMAJU MOBILNIM! I to u trenutku dok je uzvikivao: Živeo Šešelj, bravo Šešelj!

Na ulasku u ulicu Žourdan, jedan prolaznik je Vučiću na srpskom doviknuo: “Živeo Šešelj”, na šta se on okrenuo i sa ispruženom pesnicom uzvratio: “Živeo Šešelj. Bravo Šešelj!”

Objavljeno: 13:19h

U tekstu pod naslovom “Srpski premijer izgubio kontrolu u Aveniji Luis“, novinari novina “La Derniere Heure” navode da je premijer Srbije pretio prolaznicima koju su ga snimali kako briselskim ulicama uvikuje “Živeo Šešelj! Bravo Šešelj!”.

"ŽIVEO ŠEŠELJ! BRAVO ŠEŠELJ!", VIKAO JE VUČIĆ U BRISELU PRE 2 GODINE: Da li je time POKAZAO SVOJE PRAVO LICE?

Vučić je tog 10. februara 2015. godine u prepodnevnim časovima šetao Avenijom Luis s "mladom damom" i dva telohranitelja. “Mlada dama” je, sudeći po izgledu, Vučićeva bivše-sadašnja supruga, Tamara Đukanović, inače zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova.

foto: La Derniere Heure

Na ulasku u ulicu Žourdan, jedan prolaznik je Vučiću na srpskom doviknuo: “Živeo Šešelj”. Prema pisanju lista, svedoci su ispričali da se Vučić okrenuo i sa ispruženom pesnicom uzvratio: “Živeo Šešelj. Bravo Šešelj!”

Ne bi bio nikakav problem da se Vučić nije razbesneo kada je primetio da ga neko od prolaznika snima mobilnim telefonom! U tekstu piše: “Srpski premijer pretio prstom čoveku koji ga je snimao dok je vikao “Živeo Šešelj!”

Autor teksta je Vučiću zatim očitao lekciju: “Vučiću, Brisel nije Beograd, pa da radiš šta hoćeš”. List još navodi da je Vučić čoveku koji ga je snimao pokušao da otme telefon! Kada se situacija smirila, Vučić, “mlada dama” i telohranitelji nastavili su dalje.

Ostatak teksta posvećen je Vučićevoj radikalskoj prošlosti, o njegovog bliskosti sa Vojislavom Šešeljem i o tome kako je došao na funkciju premijera.

Ova vest je iz nekog razloga zaobišla domaće medije. Da li je moguće da je Aleksandar Vučić uspeo da nas na ovakav način obruka u inostranstvu, pa ni manje ni više nego u Briselu, a da niko od “zvaničnih” medija o tome ne izvesti javnost u Srbiji? Nema cenzure? Izgleda da i dalje važi pravilo: “Jednom radikal, uvek radikal”.

Istog dana u Briselu napadnut snimatelj “Tanjuga”. Prema pisanju domaćih medija, napad se dogodio kada se ekipa približila grupi od tridesetak kosovskih Albanaca, koji su protestovali na trgu Šuman. Tanjugovi izveštači su se predstavili i pitali da li bi neko hteo da da izjavu o tome zašto su se okupili i zbog čega protestuju.

Na to se jedan od demonstranata izdvojio i bez ikakvog povoda udario šamar snimatelju Marku Trošiću, kome je od jačine udarca rasečena usna.

(Espreso.co.rs/Telepromoter.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.